- 4,268
- 2,516
- 113
Baikalda para istiyo dogum gununde zaten yokluk hatsafhadaYok gelmedi daha
Baikalda para istiyo dogum gununde zaten yokluk hatsafhadaYok gelmedi daha
Seznazssa sknti yok olur graldanSezNaz reis
Baikal da ayak üstü bizi becerecek aw @Baikal1Baikalda para istiyo dogum gununde zaten yokluk hatsafhada
Bende ona oyle dedim sen ol sikinti yok dedim ama ona beni gecmesini soyleyenler var yoksa zorlamazdi beni sevmeyen cok forumda🤣🤣Seznazssa sknti yok olur graldan
Hic sorma 28 atti 100 istiyo tefeci gibi🤣dogum gununde insan yapar mi bunu.🤣Baikal da ayak üstü bizi becerecek aw @Baikal1
Sagolasin dostum sendeAllah'a emanet ol reis dikkat et kendine
Biraz geç gelicem kanka bugünBizim ahali uyuyor heralde hicbiri gelmedi foruma
Ya o da dün rolünü takip ettim kaybetti rol sonra dedi akşam kazanınca seni gorucem muhakkak dedi vbetten 5500 almış slotttan akşam bi demedi seni de göreyimSeznazssa sknti yok olur graldan
Gral konuda borcumu kapattım demiş seznaz iyidir kolpasi olmaz 🧐Ya o da dün rolünü takip ettim kaybetti rol sonra dedi akşam kazanınca seni gorucem muhakkak dedi vbetten 5500 almış slotttan akşam bi demedi seni de göreyim
Sıkıntı yok kankaGral konuda borcumu kapattım demiş seznaz iyidir kolpasi olmaz 🧐
Doğrudur kötü bisey demedim borcunu kapatsın diye dün bende yazdım daGral konuda borcumu kapattım demiş seznaz iyidir kolpasi olmaz 🧐
Muro dippet hala yatmadı l bu nasıl iştirBizim ahali uyuyor heralde hicbiri gelmedi foruma
Yok hala bendedeMuro dippet hala yatmadı l bu nasıl iştir