- 22,604
- 7,085
- 113
Ben doğmamış bileBiz doğarken kaybetmişiz zaten...
Ben doğmamış bileBiz doğarken kaybetmişiz zaten...
Dogmadin nerden yaziyon kanka yapma gozunu seveyim sans doner herkese bir kezde olsa degerlendirebilmek onemli olanBen doğmamış bile
Ödenir inşallah Allah kolaylık versin1.3 k vardı borç reis 1 ayda 560a indirebilirim valla
😀O nazardan degil maclarda oyun cok donmeye basladiAynen vallahi önceden LC Waikiki'de çalışıyordum ya her gün 3-4k kesin alıyordum oradakiler dedi çalışmana bile gerek yok Nasıl oynadığımı görüyorlardı Nazar değdirdiler herhalde anlamadım
Şaka be reis 🙂🙂 döner döner inşallah ta bir döner yerim 60 lira olmuş 🤣2 ay oldu yemeyeliDogmadin nerden yaziyon kanka yapma gozunu seveyim sans doner herkese bir kezde olsa degerlendirebilmek onemli olan
Kiz doğardık şans olsaBiz doğarken kaybetmişiz zaten...
Zenginler yinede kredi alip dahada zengin oluyor .onlarda bi nevi borcluTurkiyede borcu olmayan adam az onlarda zengin zaten
Kesinlikle eskiden kazanan çOktu😀O nazardan degil maclarda oyun cok donmeye basladi
Onlar doyumsuz😂Zenginler yinede kredi alip dahada zengin oluyor .onlarda bi nevi borclu
Doner bende yemiyom reis evdeyim pilava talimŞaka be reis 🙂🙂 döner döner inşallah ta bir döner yerim 60 lira olmuş 🤣2 ay oldu yemeyeli
İnşallah reis az birşey kaldida iş yok ben günübirlik iş olursa gidiyorum da kimsede cagirmiyor 2 gündür işteÖdenir inşallah Allah kolaylık versin
Sağlık olsun sikma canını canin sagoldu mu borç ödenirİnşallah reis az birşey kaldida iş yok ben günübirlik iş olursa gidiyorum da kimsede cagirmiyor 2 gündür işte
Dert bitmiyorki hangisini sayalım...😄😄😄Al bir dertli dost daha😎
Say biraz 😂Dert bitmiyorki hangisini sayalım...😄😄😄
Hepimiz oyleyiz uzulme dostumDert bitmiyorki hangisini sayalım...😄😄😄
İnşallah reis hayırlısı artık nabalim ya amann canımizdan önemli değilSağlık olsun sikma canını canin sagoldu mu borç ödenir
Öyle ülkede intihar oranı yükseldi zaten iyiceİnşallah reis hayırlısı artık nabalim ya amann canımizdan önemli değil