- 11,386
- 4,918
- 113
Doğru diyosun dostBurda olup da batık olmayan zaten çöpe atacağı parayla oynuyodur
Doğru diyosun dostBurda olup da batık olmayan zaten çöpe atacağı parayla oynuyodur
Dun baikal sarhostu cok para istemisler o da tum konudakilere 100 atcam demis simdi adam hatrlamyr ama sarhos oldugunu anlamamalari imkansizdi sacmaliyordu adam🤣🤣🤣Son mesajlara baktim bi. Bu konuyu en baştan okumuyorum bunalima sokuyo beni bu yokluk
Son kale o yıkılmaz inş@Baikal1 balkon konuşması yapacak
biri payfixse 150 atmış aw gece gece nerden geldi buSiyaset adamı 😂
La söleme dedim aw ayıp habiri payfixse 150 atmış aw gece gece nerden geldi bu
Adama sitem edilmemeli bence en çok atanlardan biri o sanırım bi bana atmadı denk gelemedik çekilişlerindeDun baikal sarhostu cok para istemisler o da tum konudakilere 100 atcam demis simdi adam hatrlamyr ama sarhos oldugunu anlamamalari imkansizdi sacmaliyordu adam🤣🤣🤣
Dostum kim atar sence seni seven kac kisi varbiri payfixse 150 atmış aw gece gece nerden geldi bu
Ay başı sözüm olsunAdama sitem edilmemeli bence en çok atanlardan biri o sanırım bi bana atmadı denk gelemedik çekilişlerinde![]()
Seni seven kac kisi vr derken iyi gunlerde harca diye dedim🤣ben attimDostum kim atar sence seni seven kac kisi var
İyiligimede coktun baikalLa söleme dedim aw ayıp ha
Bana verdiğin söz ne oldu 😔Ay başı sözüm olsun![]()
Eyvallah güzel gönlün yeterAy başı sözüm olsun![]()
SEvabima yanladi adam onun limiti yok kanka ben kuzenin hesaptan attimİyiligimede coktun baikal
Hahahaha 🤣🤣@Salobalo12 geldiğinden beri iyice açlık sınırına dayandı konunun ortalamasi
Kanka nasıl 9 ay dayandın valla hayret etmeye başladımBana verdiğin söz ne oldu 😔
Kimsenin attığı yok la 🤣😂🤣Bana da atin la 😂
Kanka bana bonus ayarladi bugun surekli @Galatasaray571Bana da atin la 😂
Dost gibi dostKanka bana bonus ayarladi bugun surekli @Galatasaray571