- 10,715
- 4,717
- 113
Yakışmadı kanka sana pes etmek30 gundur birinciydik
Yakışmadı kanka sana pes etmek30 gundur birinciydik
Mücadeleye devam etBir aksilik olmazsa 4uncu bitiririm
İcimizde en ugursuz o ondandirKesin @solabolo
Adamlar pes etmiyo sende etme herkes birlik olmuş sana karşı 😂Bir aksilik olmazsa 4uncu bitiririm
Bencede 😂İcimizde en ugursuz o ondandir
BEn skldm kanka mesaj yazmaktan yoksa birakmazdimYakışmadı kanka sana pes etmek
Evet onlar suan birlesti 250 ve 150 yi almak icinAdamlar pes etmiyo sende etme herkes birlik olmuş sana karşı 😂
Olsun yine de sansin varsa zorlaBEn skldm kanka mesaj yazmaktan yoksa birakmazdim
6.ya ne kadar veriliyo biliyo musunEvet onlar suan birlesti 250 ve 150 yi almak icin
4. Ne akdar alıyorBir aksilik olmazsa 4uncu bitiririm
Muro bir ikimiz anasını satayım çıkanlardan dippet sabaha bırakırlar eklemeleri Ara Ara kontrol ediyorum eklenmemiş 2 kişi hemen eklese ne olur sanki Anlamadım ki ben bu işten bir şey gece maç da varO zaman tek @Galatasaray571 umudumuz o kaldi
6.ya ne kadar veriliyo biliyo musun
Bizde o sans yok dost yarina kalir o zamanMuro bir ikimiz anasını satayım çıkanlardan dippet sabaha bırakırlar eklemeleri Ara Ara kontrol ediyorum eklenmemiş 2 kişi hemen eklese ne olur sanki Anlamadım ki ben bu işten bir şey gece maç da var
Bazen gece de eklendi diye mesaj geliyor mesela forumda gece de ekleyebiliyorlar 1 gibi falan 2 gibi bekleyeceğiz bakalımBizde o sans yok dost yarina kalir o zaman
Gece eklense napcan maclar kotu olur bosa yatarsinBazen gece de eklendi diye mesaj geliyor mesela forumda gece de ekleyebiliyorlar 1 gibi falan 2 gibi bekleyeceğiz bakalım
Düşük ya 😂40-50 biseydir
Var kafamda bir iki üç maçGece eklense napcan maclar kotu olur bosa yatarsin
Kötü oldu@Galatasaray571 dostumuzda patlamis