- 22,604
- 7,085
- 113
Yerli mi yoksa çiki tamiEllin boş gelme 1 kilo muz al yiyelim 🍌
Yerli mi yoksa çiki tamiEllin boş gelme 1 kilo muz al yiyelim 🍌
Uyumadınmı aw@Baikal1 bu 3 oldu 😂
Hahah hala yiyo olabilir 😂O dün seznazdan yedi yeter 1 ay ona![]()
Kudurdun yine😂Yerli mi yoksa çiki tami
Bak baikal ben olursen bu @Mamasli @Salobalo12 @Galatasaray571 @Muroo1988 bu 4 adam sana emanet bu adamlara sahip cik hepsinin kalbi tertemizEllin boş gelme 1 kilo muz al yiyelim 🍌
Ne yiyorsunuzHahah hala yiyo olabilir 😂
Tövbe de senden önce ben giderimBak baikal ben olursen bu @Mamasli @Salobalo12 @Galatasaray571 @Muroo1988 bu 4 adam sana emanet bu adamlara sahip cik hepsinin kalbi tertemiz
Sagolasin dostum seninde öyleBak baikal ben olursen bu @Mamasli @Salobalo12 @Galatasaray571 @Muroo1988 bu 4 adam sana emanet bu adamlara sahip cik hepsinin kalbi tertemiz
Benimki kirli ama 🤣🤣🤣Bak baikal ben olursen bu @Mamasli @Salobalo12 @Galatasaray571 @Muroo1988 bu 4 adam sana emanet bu adamlara sahip cik hepsinin kalbi tertemiz
Yok be 🙂😔🤣⛏⛏😭😭🇹🇷🤫🤬🕊🌛👏👏🥰🇹🇷🕊😐Kudurdun yine😂
Ben 🙋Bak baikal ben olursen bu @Mamasli @Salobalo12 @Galatasaray571 @Muroo1988 bu 4 adam sana emanet bu adamlara sahip cik hepsinin kalbi tertemiz
🍌🍌Ne yiyorsunuz
N yerli muz mu çiki tami
Hoş şeyler değilNe yiyorsunuz
KankaBenimki kirli ama 🤣🤣🤣
Sen Yoksun listede suan icin uslu bi cocuk olursan sende zamanla girebilirsin
Senin gunahlarini temizlemen icin firsat iste🤣sana emanetim 4 surekli kaybeden adamBenimki kirli ama 🤣🤣🤣
Loser team 😂Senin gunahlarini temizlemen icin firsat iste🤣sana emanetim 4 surekli kaybeden adam