- 16,342
- 17,450
- 113
Hedefe ulaşmamız durumunda bu haftaki kayıpları telefi etmiş olacağım. Konu içinden bı kac kişiye ulaşırım. Sabırlı ve uzun bir rol deneme olacak
Dostum inşallah hedefe ulaşırsın bol şanslarHedefe ulaşmamız durumunda bu haftaki kayıpları telefi etmiş olacağım. Konu içinden bı kişiye ulaşırım. Sabırlı ve uzun bir rol deneme olacak
Hayirlisiysa olur dostum bol şansHedefe ulaşmamız durumunda bu haftaki kayıpları telefi etmiş olacağım. Konu içinden bı kac kişiye ulaşırım. Sabırlı ve uzun bir rol deneme olacak
Bol şanslar dost. Umarım ulaşırsın 🙏Hedefe ulaşmamız durumunda bu haftaki kayıpları telefi etmiş olacağım. Konu içinden bı kac kişiye ulaşırım. Sabırlı ve uzun bir rol deneme olacak
Bu sefer olacak aga ben varım bu sefer getirtecezHedefe ulaşmamız durumunda bu haftaki kayıpları telefi etmiş olacağım. Konu içinden bı kac kişiye ulaşırım. Sabırlı ve uzun bir rol deneme olacak
Şansın bol olsun kralHedefe ulaşmamız durumunda bu haftaki kayıpları telefi etmiş olacağım. Konu içinden bı kac kişiye ulaşırım. Sabırlı ve uzun bir rol deneme olacak
Bol sans artık olsunHedefe ulaşmamız durumunda bu haftaki kayıpları telefi etmiş olacağım. Konu içinden bı kac kişiye ulaşırım. Sabırlı ve uzun bir rol deneme olacak
Çare DrogbaBu sefer olacak aga ben varım bu sefer getirtecez
Günaydın dostum, sabırla,inananlar her zaman başarılı olur ,,, gönlünce olsun DostumHedefe ulaşmamız durumunda bu haftaki kayıpları telefi etmiş olacağım. Konu içinden bı kac kişiye ulaşırım. Sabırlı ve uzun bir rol deneme olacak
Bol sans hedefine ulaşırsın insHedefe ulaşmamız durumunda bu haftaki kayıpları telefi etmiş olacağım. Konu içinden bı kac kişiye ulaşırım. Sabırlı ve uzun bir rol deneme olacak
Bol şans dost5 k atacaktır limit izin vermedi
Bol sans5 k atacaktır limit izin vermedi
Bol şans reisHedefe ulaşmamız durumunda bu haftaki kayıpları telefi etmiş olacağım. Konu içinden bı kac kişiye ulaşırım. Sabırlı ve uzun bir rol deneme olacak
Bol şanslar dostum5 k atacaktır limit izin vermedi
Bol şans5 k atacaktır limit izin vermedi
Şansın bol olsun dostHedefe ulaşmamız durumunda bu haftaki kayıpları telefi etmiş olacağım. Konu içinden bı kac kişiye ulaşırım. Sabırlı ve uzun bir rol deneme olacak