- 34,379
- 18,521
- 113
Sözler bitmiyor ki zaten forumda ama tutan yok 🤣Dün çok yogun geçti valla dm bildirim falan patladı arada kaçmış görmedim. Sen olmayınca @Muroo1988 yaptırdim rolü ama sözüm var sana merak etme ilk fırsatta. Dün patates olduk ya
Sözler bitmiyor ki zaten forumda ama tutan yok 🤣Dün çok yogun geçti valla dm bildirim falan patladı arada kaçmış görmedim. Sen olmayınca @Muroo1988 yaptırdim rolü ama sözüm var sana merak etme ilk fırsatta. Dün patates olduk ya
Olsun dost yine kazanırız. Dünkü etkinlik ödülü için tekrar teşekkürlerDün çok yogun geçti valla dm bildirim falan patladı arada kaçmış görmedim. Sen olmayınca @Muroo1988 yaptırdim rolü ama sözüm var sana merak etme ilk fırsatta. Dün patates olduk ya
Ayipsin yav valla dün 6-7 ye kadar görseydim yazdığını yaptıracak bütçe vardı. Lakin gece patates olduk. Az önce biseye bakmak için konuya girince tesadüfen gördüm yazdığını. Bi dm ataydin mübarek😅😅Sözler bitmiyor ki zaten forumda ama tutan yok 🤣
Kaldı ki ben konuyu açar açmaz etiket attım sana 😅Sözler bitmiyor ki zaten forumda ama tutan yok 🤣
Ben dm atmam kolay kolay beni bilen bilir. Darlamak bana göre değil dost.Ayipsin yav valla dün 6-7 ye kadar görseydim yazdığını yaptıracak bütçe vardı. Lakin gece patates olduk. Az önce biseye bakmak için konuya girince tesadüfen gördüm yazdığını. Bi dm ataydin mübarek😅😅
Eyvallah dostum doğrudur lakin ben sana etiket attığım için neden dm atmadin dedim. Sıkıntı yok sözum var sana. Ben verdiğim sözü mutlaka tutarım 😅Ben dm atmam kolay kolay beni bilen bilir. Darlamak bana göre değil dost.
Etiket attın konuya yazdım rollun ortasında sana ama tinlamadin roll sonu bida yazdım yine tinlamadin ben napayım 🤣 ev adresine mi geleyim 🤣🤣🤣Eyvallah dostum doğrudur lakin ben sana etiket attığım için neden dm atmadin dedim. Sıkıntı yok sözum var sana. Ben verdiğim sözü mutlaka tutarım 😅
La vallahi görmedim dostum. Tesadüfen şimdi gördüm. Rol itin olsun fırsatta dm ni ziyaret edecem😅Etiket attın konuya yazdım rollun ortasında sana ama tinlamadin roll sonu bida yazdım yine tinlamadin ben napayım 🤣 ev adresine mi geleyim 🤣🤣🤣
Sağlık olsun sen kazan da gerisi mühim değilLa vallahi görmedim dostum. Tesadüfen şimdi gördüm. Rol itin olsun fırsatta dm ni ziyaret edecem😅
Dün gözümü kan bürümüştü fena patladim😅😅Sağlık olsun sen kazan da gerisi mühim değil
Her kumarcinin hazin sonu 🤣Dün gözümü kan bürümüştü fena patladim😅😅