- 6,416
- 2,549
- 113
Knk önemli olan arjantin maçı o geldimi tamamdır bu iş buda gelirse güzel olacakZazaatepec kaldi 1.gol gelecek.kupon insallah
Knk önemli olan arjantin maçı o geldimi tamamdır bu iş buda gelirse güzel olacakZazaatepec kaldi 1.gol gelecek.kupon insallah
Kuponun gelecek insallah yaYapı kredi knk
Öylesine salladım 10 tane freebet harcadım dünden bari bişey kazanamadım beni biliyorsan cebimden bir kuruş yatırmam iddiaya freebet bonus vs oldumu sermaye anca öyleKuponun gelecek insallah ya
Teke kaldık knkKuponun gelecek insallah ya
Boş kısım da bırakmıyorum neden sen tam nasıl doldurdun ağaYapı kredi knk
Zaza maci.2-1 oldu.geldi.tek.maca kaldikÖylesine salladım 10 tane freebet harcadım dünden bari bişey kazanamadım beni biliyorsan cebimden bir kuruş yatırmam iddiaya freebet bonus vs oldumu sermaye anca öyle
Banka havalesi 1 ile verdim hepsini doldurdum işteBoş kısım da bırakmıyorum neden sen tam nasıl doldurdun ağa
Knki İnş gelir izlemiyecem totem olsun izleyince gelmiyor. D
Ben izliyorum kalmis 200 mb yettigi kadarKnki İnş gelir izlemiyecem totem olsun izleyince gelmiyor. D
Izliyom guzel oynuyorlar ins gil.gelirİy 5 gol oldu maçta 7 gol olmassa ne derler sonra şikeleri tutmaz maç önü 7 gol oranı 20 falanmıştır
Maçkolikten smilasyon totemi iyi olur bu maçaBen izliyorum kalmis 200 mb yettigi kadar
Depin net penalti verilmedi arti dep bombos kacirdiİy 5 gol oldu maçta 7 gol olmassa ne derler sonra şikeleri tutmaz maç önü 7 gol oranı 20 falanmıştır
İptalde geldiDepin net penalti verilmedi arti dep bombos kacirdi
Maçkolikte de biri 3 orandan 1.300 basmış insanın eli titrer bu maça o kadar basılırmı millet kafayı yemişDepin net penalti verilmedi arti dep bombos kacirdi
Dep atar ama 2 gol olurmu bilmemNormalde bu maçın 6-1 veya 6-2 bitmesi lazım ama