- 3,942
- 1,478
- 113
Daha kod gelmii bonusu alması kaldı 🤣🤣
Chamadabetin yeni üsmiMuhtemelen site ismi değişmiş yinelemen iletişim diyor.
1000000 k yap 100 k çek100 k yap 10 k çek
Tebrikler10000 yaptim 1k çekim bekliyorum
Tebrikler10000 yaptim 1k çekim bekliyorum
Hocam Tebrikler. Yanlış anlamayın çok merak ediyorum hangi oyunları oynayarak yaptınız. gerçekten imreniyorum, sanırım sabır işi.10000 yaptim 1k çekim bekliyorum
3000 yaptık 300 çekim verdim bakalım odiyecekmi? Teşekkürler hocam🎉 100 FreeSpin Deneme Bonusu 🎉
Yeni üyelerimize özel! Katla'ya ilk kez üye olan oyuncularımız bu fırsattan sadece 1 kez yararlanabilir.
Bonus, Pragmatic Play sağlayıcısındaki Gates of Olympus oyununda geçerlidir.
Yatırım şartı yok! Ücretsiz şekilde kullanabilirsiniz.
Kazanım ve Çekim Koşulları:
FreeSpin kazancınızı sadece Pragmatic Play slot oyunlarında değerlendirebilirsiniz.
Deneme bonusu ile minimum 100₺ maksimum 1.000₺ çekim yapabilirsiniz.
Örneğin 900₺ çekim yapmak için bakiyenizin en az 9.000₺ olması gereklidir. Çekim tutarları 100'ün katları olmalıdır.
Çekim talebi oluşturduktan sonra bakiye ile oyun oynamayı durdurmanız gerekir.
Kazançlarınızı şahsınıza ait Banka hesabınıza çekebilirsiniz.
Ek Kurallar:
1970 ve öncesinde doğan ya da TC kimlik doğrulaması yapılamayan kullanıcılar bu bonustan faydalanamaz.
Aynı IP, aynı isim/soyisim veya aynı aile bireyine ait hesaplarla tekrar bonus alınamaz. Suistimal tespitinde kazançlar iptal edilir.
Kampanya için Katla Genel Kuralları geçerlidir.
Çekim ödendi paylaşan arkadaşa teşekkürler3000 yaptık 300 çekim verdim bakalım odiyecekmi? Teşekkürler hocam

Valla dost 150 tl ödedi spinden 30 dan basarken oyuna aldı da öyle ödediHocam Tebrikler. Yanlış anlamayın çok merak ediyorum hangi oyunları oynayarak yaptınız. gerçekten imreniyorum, sanırım sabır işi.
Öncelikle cesaretin sonrasında şansın daim olsunValla dost 150 tl ödedi spinden 30 dan basarken oyuna aldı da öyle ödedi