http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kassa Giriş Sorunu

wakaeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,427
618
113
Dostlar kassa dan kredi kartini nakite çevirmek icin kullanıyordum uzun süredir. En son dün aksam nakite cevirmistim biraz.

Şimdi girmek istediğim de böyle diyor. Şifre doğru ama heralde cok kullandığımdan dolayi kapattilar kassaya girisimi. Tuhaf işler ya. Varmı başına gelen bu durum

Ekli dosyalar

Mlik72

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,186
381
83
Dostlar kassa dan kredi kartini nakite çevirmek icin kullanıyordum uzun süredir. En son dün aksam nakite cevirmistim biraz.

Şimdi girmek istediğim de böyle diyor. Şifre doğru ama heralde cok kullandığımdan dolayi kapattilar kassaya girisimi. Tuhaf işler ya. Varmı başına gelen bu durum
1 haftadır aynı bendede

bero123456

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,902
1,472
113

Daha dün bozdum dost sende problem var ara yada mail at adamlara

ATAKAN505

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
335
104
43
Arkadaslar Bu Kassa hesabina 200 yl yuledimukledim kredi kartindan banka hesabina cekmeye calistim dunden beri hesaba gelen yok bakiyede 0 kaldi iletisim no suda yok bunu alabilirmiyim bilgisi olan varmi