Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Kasımpaşa - Beşiktaş Baronlar Yine Devredeydi!

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,304
604
113
Erdogan 20 yılda sizofren ve kindar nesil yarattı.
Reis en kötüsü özgürlük hakkımız kısıtlı yok bile diyebilirim neyse futbol konuşunca hep siyasetin içine buluyorum kendimi neyse iyiki Fenerbahçeliyim babam benim Alex formasını ölene kadar hatıra olarak kalacak bende

dpvdsh

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,369
2,107
113
Kaç kaç bitti maç mackolige girmeye usendim

Rekorist0x

İddaacı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
846
949
93
Penaltı verilmeliydi o pozisyona demirden talimat geldi galiba eski tff başkanı iddaa sahibi daha ne olabilirki

olivero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,325
1,911
113
Artık Net Bir Şekilde Belliki Her Hafta Kart Şikesi Dönüyor Maçı 2.5 Üst Ve İlk Yarıyı 1.5 Üst Yapmamak İçin Biyerlerini Yırttılar Özellikle İlk Yarının Sonunda Verilmeyen Net Penaltı Artık İddaa Baronlarının Talimatlarıyla Belirlenen Kartlar Skorları İzliyoruz Yazıklar Olsun.
İlk yarı neden 1.5 üst olsun neden öyle bı şart var ki mesela... Geçmiş olsun kaybetmissin de her kaybedince şike olmuyor kardeşim ya. Ya da niye 2.5 üst olsun

lampart_21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,516
430
83
Sende hangi maç olursa olsun baron diyorsun başka bişey demiyorsun beş beli alt bitecek bi maç ne saçmalıyeosun

• Haha
Tepkiler: BJK

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,304
604
113
Beyler bayanlar bugün iki maçta da şike vardı boş yapmayın

olivero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,325
1,911
113
Knk ya sen Galatasaraylisin yada bugün büyük kazandın yada bilerek yapıyorsun neyse ben Fenerbahçeliyim çok mutluyum Allah'a şükür halimden de memnunum sinir krizi geçiremem artık
O zaman sizde madem bu kadar hangi maçlarda ne sikeler döndüğünü biliyorsanız goruyorsaniz. Sizde onların yaptığı şikeye göre oynayın.

Sonucu degistiremiyosaniz siz onların sonucuna oynayın usta ben öyle yapiyorum😅

Screenshot_2025-04-07-22-17-26-847_com.android.chrome.jpg

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,304
604
113
O zaman sizde madem bu kadar hangi maçlarda ne sikeler döndüğünü biliyorsanız goruyorsaniz. Sizde onların yaptığı şikeye göre oynayın.

Sonucu degistiremiyosaniz siz onların sonucuna oynayın usta ben öyle yapiyorum😅

Ekli dosyayı görüntüle 763459
Reis beniim Allah ile arama girme şuan aram bozuk tövbe estağfurullah elhamdülillah Müslümanım neye elimi atsam kuruyor geçmiş olsun