Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kasa Katlama Hakkında

Yalabik

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,442
729
113
Düşük miktarla başlayıp günde tek maç alarak kasa oluşturmak mümkün mü ?
Eylül 2019'da bets10'a 50tl atıp şansa 1000tl yapmıştım günde 1000tl'yi 0.5 üst basıp geleni çekiyordum 4-5 gün kazandım devamda ederdim kendi salaklığıma parayı kaybettim. 15-20 tl atıp nasıl kasa oluşturabilirim fikir verir misiniz ? Günde tek maç 0.5 üst veya çifte şans oynamayı düşünüyorum sizce mantıklı mı ?

Kara000

Trabzonspor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,666
4,511
113
Yapabilirsen mantıklı Hacı benim çok iyi sistemlerin var ama gel gör ki çabuk sinirleniyorum

dinyeper

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
949
734
93
basketboldan anlıyosan sağlam baremlerden düşük oran denk getir 2 maç kombinle 1 haftada kasanı yaparsın

Yalabik

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,442
729
113
50 tl ile başladım. Nasıl oynayacığımıda belirledim umarım iradesizlik yapmam

55demir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,984
1,061
113
kasa katlama sabırlı insan işidir. kupon tutunca yeni bahsi canlıdan arayan kasa falan aktlayamaz
ben mesela maç tutup para daha kasaya geçmeden yeni maç bakmaya başlıyorum . tabii bu durumda çekirge gibi 2 zıplasak 3.de çakılıyoruz

Yalabik

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,442
729
113
Canlı. Birkaç ay öncede bu taktiği yapmıştım ve kazanıyordum ama iradesizlik yaptım kaybettim. Birkaç maç belirleyip maç anındaki durumlarına bakıp 1 tanesine ms 0.5 üst oynuyordum

Kaplan02

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,131
1,452
113
Canlı. Birkaç ay öncede bu taktiği yapmıştım ve kazanıyordum ama iradesizlik yaptım kaybettim. Birkaç maç belirleyip maç anındaki durumlarına bakıp 1 tanesine ms 0.5 üst oynuyordum
güzel taktik bende öyle yapacağım