- 21,165
- 13,805
- 113
Oha ya başka sitede kasa yoktu iy 1 1 skor 14 orandi 1 1 olduYok az önce işte
Oha ya başka sitede kasa yoktu iy 1 1 skor 14 orandi 1 1 olduYok az önce işte
Tampico 1 1Gelmesi lazım mülayim çekmedi senden bari alalım. Siteye yatırıp çekmem lazım uykudan olduk
Tebrikler dostumMaksat sigara alalım dost ikimizede yeter
Oynayacak mıydın kardo yazık olmuşOha ya başka sitede kasa yoktu iy 1 1 skor 14 orandi 1 1 oldu
Teşekkürler dost demiştim benim şansım gelir diye sanada tebriklerTebrikler dostum
Az kaldı dost 5 dakika sonra senide tebrik ederizOynayacak mıydın kardo yazık olmuş
@Beşiktaş tebrikler sana
Meksika sonuclansin çekelim 5kTeşekkürler dost demiştim benim şansım gelir diye sanada tebrikler
Bitmiyor o maç süre geçmiyo 🤣🤣Az kaldı dost 5 dakika sonra senide tebrik ederiz
Bu yok zamanda güzel para değerini bilMeksika sonuclansin çekelim 5k
Altları bende hiç sevmem ya gereksiz stres harbidenBitmiyor o maç süre geçmiyo 🤣🤣
Çok ödeme var dost 4k kıyafet artı kırtasiye parası okul için 4k fatura 4k tel taksidi 6k elden ödemeBu yok zamanda güzel para değerini bil
Çıkarırsın umarım dost sigara alalım yeter umarım fazlası ile kazanırsınDaha fazla vermek isterdim dün 8k gitti bugün 6k son 8k kala 20k oldu kasa halen 5k açık var
8 aydır işsizdim zor toplarım durumları yeni işe girdim 31k maaş 30k giderlerÇıkarırsın umarım dost sigara alalım yeter umarım fazlası ile kazanırsın
İyi bari baslamissin zamanla düze çıkarsın da işte bu süreçte işsizliğe alistiysan calismak zor geliyor8 aydır işsizdim zor toplarım durumları yeni işe girdim 31k maaş 30k giderler
Serkan kimSerkan korktu baktı zararlı çıkacak selam bile almadan tuydu![]()