- 11,476
- 16,076
- 113
Benim telefon hariç her yerden giriliyorBu gece e cüzdanlar sıkıntılı aq
Benim telefon hariç her yerden giriliyorBu gece e cüzdanlar sıkıntılı aq
Vallami metine yanlış yaptım bence o kadar abartılacak birsey değilYok idam edileceksin
Metin beni gambazlamısti adamın birine saydiyordum diyeLosers konusunda raporlama da uzman arkadaşlar vardi günde 50 defa rapolarlayan adamlar vardı
Hayırlı gecelerBeyler cümleten hayırlı geceleriniz olsun gün aydinlaninca görüşmek üzere 🌃🌃🙏
banada oldu bişe yok 5 dkya duzelırParatim böyle bi hata veriyor beni engellemişler hainler
Onuda sana ben gambazladımMetin beni gambazlamısti adamın birine saydiyordum diye
Belki holigan para yatırır kanka sana hesabiniza birden fazla giriş denemesi oldu diyeBenim telefon hariç her yerden giriliyor
AllahuakbarrÇekim geldi
Metin yapar valla raporlama da 1 numaradır üstüne adam tanımam bu forumdaMetin beni gambazlamısti adamın birine saydiyordum diye
Dünden beri öyle benim. Farklı cihaz kullanıyorum benim telefonu kabul etmiyobanada oldu bişe yok 5 dkya duzelır
20 dakika da gelir dedim ve geldi nede olsa eski sitemizÇekim geldi
Benim gitmemi bekliyormus pustlar dostum 🤣🤣 ama kandırdım onlarıÇekim geldi
Metine papelden at kanka beklesin sabaha kadarÇekim geldi
Metin ödülü istemez bence puaha daha demin rolde basaril oldu bide odulmu alacakMetine papelden at kanka beklesin sabaha kadar
Laaa gaddarı gambazladı bende hemen gaddara onu gambazladımMetin yapar valla raporlama da 1 numaradır üstüne adam tanımam bu forumda
Metin ve istemez kelimesini nasıl aynı cümlede kullanabildin şuan çok şaşkınımMetin ödülü istemez bence puaha daha demin rolde basaril oldu bide odulmu alacak