- 23,593
- 22,003
- 113
Bugun onun rol başarılı olmuş artık en az 3 ay boyunca konuşuruz en iyi rolcu benim diye puahaAmin amin buranın en büyük derdi de meto hal hareketlere bak hele![]()
Bugun onun rol başarılı olmuş artık en az 3 ay boyunca konuşuruz en iyi rolcu benim diye puahaAmin amin buranın en büyük derdi de meto hal hareketlere bak hele![]()
ParolaparaPapel mi verdin kanka yoksa sende aq
Çorba parası attıya biri sana kumara mı attınO gece neydı ya kekle eve kadar geldık
hangı yontem ıle cekım verdınBu site ne saçmalıyor Ekli dosyayı görüntüle 838858
Bunlar normalde 10 dk içinde ödüyordu şimdi niye böyle uzattılarBu site ne saçmalıyor Ekli dosyayı görüntüle 838858
e cuzdanlar max 15 dk suruyorParolapara
Yedık 140 tl ye corbaÇorba parası attıya biri sana kumara mı attın![]()
Onu sen takma canlı dan daha çok ben bilgi sahibiyim bu cekim konusunda gelir birazdan hiç canlıya bile bağlanma kankaBu site ne saçmalıyor Ekli dosyayı görüntüle 838858
Genelde IBAN'ı 5 10 dk içinde gönderiyorParolapara
O nasıl iyimi onu hiç kullanmadimParolapara
Destek ilgilenmiyor hep aynı cümlelerBu site ne saçmalıyor Ekli dosyayı görüntüle 838858
Bazen güncelleme falan muhabbeti uzun suruyor ee cuzdanlar max 15 dk suruyor
Dostum o değilde şimdi demesinler mk ayarlı maca oynadınız diye anında wonn olunca 😅😅Bu site ne saçmalıyor Ekli dosyayı görüntüle 838858
Valla bilmiyorum ki geçen 36 k yi 10 dk da odediBunlar normalde 10 dk içinde ödüyordu şimdi niye böyle uzattılar
Soyke dıyeyım gecen bırı dagıtım ıcın parolapara no ıstedık nfc kımlık selfıe yaptım odulu aldımO nasıl iyimi onu hiç kullanmadim
Sanmam onu ya maçta 3 gol çıktı iy hani tek golle kazansak diyecem de o da değilDostum o değilde şimdi demesinler mk ayarlıaca oynadınız diye anında wonn olunca 😅😅
Sana yeter ki ödül de zaten sen payfixi tekrar aktif ettirirsin aq ödül almak icinSoyke dıyeyım gecen bırı dagıtım ıcın parolapara no ıstedık nfc kımlık selfıe yaptım odulu aldım
Senın konuya gıdersen o 1 k da gıdıcekValla bilmiyorum ki geçen 36 k yi 10 dk da odedi