- 7,649
- 3,979
- 113
bol şanslar 
He tamam kanka sorun yok ben ve o hariç 5 kişi anladımonun yeri çok ayrı onu 5 kişiden hariç tutarım kardeşim
He tamam kanka sorun yok ben ve o hariç 5 kişi anladım
Saol kardesim verdigin deger icin insallah kuponun gelir takibe basliyom bendeonun yeri çok ayrı onu 5 kişiden hariç tutarım kardeşim
Canın sağolsun başkan kazan o kısım kolayhedefe Ulaşalım söz
![]()
Gelsin kuponlarhedefe Ulaşalım söz
![]()
Bence hiç yakıp etme yattık gibi ama atış hakkımız çokSaol kardesim verdigin deger icin insallah kuponun gelir takibe basliyom bende![]()
Yattık gibi kardeşim baya baya,Son durum ne o kupon geldi mi yoksa ona mi bakiyoz
bol şans ustamBeyler hadi bakalım başlayalım artık şansımızı kıralım 5 kardeşim de 20 TL ile nasiplensin
Ekli dosyayı görüntüle 62354
Zabaha kadar burdayiz zaten buz hokeyi oynadım ama tam terslerini oynasam kazancakmisimBuz hokeyi yok mu onu oyna zevkli oluyo zabaha kadar burdayiz :![]()
Tmm yenisini bekliyeyim ben oda gelir insallah....Yattık gibi kardeşim baya baya,ama maç bitsin yeni kuponla gelicem
bolşaaaans kardooBeyler hadi bakalım başlayalım artık şansımızı kıralım 5 kardeşim de 20 TL ile nasiplensin
Bol sansBeyler hadi bakalım başlayalım artık şansımızı kıralım 5 kardeşim de 20 TL ile nasiplensin
Bol Sans Buzların prensiBeyler hadi bakalım başlayalım artık şansımızı kıralım 5 kardeşim de 20 TL ile nasiplensin