- 6,569
- 1,781
- 113
Not alındı knkaBu Arada size bişey diyim bu İvan panduru gordugunuzde hep rakibine oynayın bu adam en çöp masa teniscilerden biridir
Not alındı knkaBu Arada size bişey diyim bu İvan panduru gordugunuzde hep rakibine oynayın bu adam en çöp masa teniscilerden biridir
5 10 olsa yine alamaz o salak maçıIvan alacak bu setide heralde
Zeppelin deneBen anlamıyom bu işler nasıl olacak baya Bi şanssızlık var üstümde bu aralar garanti gidiyim diyorum yine yok
At Bi 20 TL deniyelim nasıl bişeymişZeppelin dene
Tam adamına sordun bugün 13 çekilişte 0 çektimAt Bi 20 TL deniyelim nasıl bişeymiş![]()
Dinime söven müslüman olsa diye bi laf vardir kanka benden sana gelsin nsjdjd sende sanssizlikta zirvedesinZeppelin dene
Şansımi kiracam bı gün çekiliş yapacam çekilişe kendimi koyacam bı kere çekilişte çıkayım heves ettimDinime söven müslüman olsa diye bi laf vardir kanka benden sana gelsin nsjdjd sende sanssizlikta zirvedesin
Zepellinde pot tam 138 k.tarihi rekor kirdi bidahada olmaz o potO Zeppelin de oynamayınca 150 x e gidiyor ben basıyorum 0 da patlıyor
Asya'dan oynadım 1 ay önce 5 e 280 verdi şaşırdımO Zeppelin de oynamayınca 150 x e gidiyor ben basıyorum 0 da patlıyor
ismet diye biri var ona sürtün biraz ben son 1 haftada adamın çıkmadığı çekiliş görmedim %2 olasılık var yine ona çıkmış dünde çıkmıştı ondan öncedeTam adamına sordun bugün 13 çekilişte 0 çektim![]()