- 575
- 121
- 43
Öncelikle adam akıllı konuş adamın asabını bozmadestek verenleri alın dedi biz konusuyoruz abiyle sen salca olma 2.kupona destek veren herkesi aldım kupon kazandıktan sonra kazancın daim olsun yazanlar yok
Öncelikle adam akıllı konuş adamın asabını bozmadestek verenleri alın dedi biz konusuyoruz abiyle sen salca olma 2.kupona destek veren herkesi aldım kupon kazandıktan sonra kazancın daim olsun yazanlar yok
evet dost liste ve kaç kişiye ne kadar dağıtılacak ona göre çekiliş yapalım dostmüsait olan mod arkadaş varmı acaba ?
kardeşim yapmayın kocaman insanlarsınız para için kalp kırmaya değmez ayıp gerçekren.Sen bekle sanaldan artisliği yaptıgın kadar yüzüme karşı yapacak mısın
Kadırgalı neden ortamı geriyorsun kardesimSen bekle sanaldan artisliği yaptıgın kadar yüzüme karşı yapacak mısın
5 olsa başkan baridoğrudur 3 kişi 20 tl
kardeşim sakin ol sağol desteğin içinÖncelikle adam akıllı konuş adamın asabını bozma
Haklısın çoluk çocukla uğraşılmazKadırgalı neden ortamı geriyorsun kardesim
reis çekde bitsin şu iş valla ayrı bir işkence şu işliste bu mudur @xmen7772
Kardeşim sinirim sana değil umarım diğer kuponda tutar hayırlı geceler cümletenkardeşim sakin ol sağol desteğin için
Kardeşim sinirim sana değil umarım diğer kuponda tutar hayırlı geceler cümletenkardeşim sakin ol sağol desteğin için
ben 93 lüyüm sen 95 sanırım şimdi bi daha düşün hadi bakalım bol sansHaklısın çoluk çocukla uğraşılmaz