- 3,083
- 1,786
- 113
Benim görüşüm bu yönde ilk 5 20 alir yedek olan 5 10 tl alsin herkezden hakki gecmesin gönlü olsun
destek verenleri al kardeşim yorum yazaraksadece yorum yazanları mı koyalım listeye nasıl yapalım bende hiç yapmadım acemisiyiz
tamam arkadaslar bi müsade acemiyiz 5 dkya yapıyorumdestek verenleri al kardeşim yorum yazarak
sansar sizi bekletmeyeyim diye çekim verdim 100 tl kardeşim 92 tl kaldı kasada onunlada 3 deki maça basalım gelirse çıkmayan arkadaşlarada veririz olmazmıBenim görüşüm bu yönde ilk 5 20 alir yedek olan 5 10 tl alsin herkezden hakki gecmesin gönlü olsun
Harbiden kral adamsın vallahi diyorum bak sanasansar sizi bekletmeyeyim diye çekim verdim 100 tl kardeşim 92 tl kaldı kasada onunlada 3 deki maça basalım gelirse çıkmayan arkadaşlarada veririz olmazmı
Bol kazançlar dostumsansar sizi bekletmeyeyim diye çekim verdim 100 tl kardeşim 92 tl kaldı kasada onunlada 3 deki maça basalım gelirse çıkmayan arkadaşlarada veririz olmazmı
Mantikli ama yinede etkinlik sahibi bilir@xmen7772 dewam mi etsek zaten 10 kisi takip eden 50 daha kazan yedeklere de 10 atalim)
kazancın daim olsun yazdığın gibi gelir inşallah..04 deki maç kasa 0 tam takır zor maç umarım gelir yarın gene dağıtırız roll yaparız maksat beraber olalım
Ekli dosyayı görüntüle 67552Ekli dosyayı görüntüle 67552
takipteyiz bol şans04 deki maç kasa 0 tam takır zor maç umarım gelir yarın gene dağıtırız roll yaparız maksat beraber olalım
takipteyiz bol şans04 deki maç kasa 0 tam takır zor maç umarım gelir yarın gene dağıtırız roll yaparız maksat beraber olalım
Zor baktım şimdi ama futbol olur inşallah04 deki maç kasa 0 tam takır zor maç umarım gelir yarın gene dağıtırız roll yaparız maksat beraber olalım
iyi şanslar04 deki maç kasa 0 tam takır zor maç umarım gelir yarın gene dağıtırız roll yaparız maksat beraber olalım
umarım buda gelir dost04 deki maç kasa 0 tam takır zor maç umarım gelir yarın gene dağıtırız roll yaparız maksat beraber olalım