- 17,918
- 5,540
- 113
Yeterli olacaktır zorlamamak lazım bazen
aynen kardeşim juve maçları neredeyse hep 2den1 oluyor gollü geçecek maçlar 1-0 0-0 bitiyor çok değişikCyber maçları var onlarda hep şike
Çekilişi sadece admin ve modareatörler yapıyor abi @Scorfield @baskan @Daimon bakar mısınızya @erhanbey22 hak geçmesin şu destek veren arkadaşların bir listesini yaparsmısın sana zahmet 2 kişi çekilşsiz demiştim 3 kişiye 20 tl atalım sen ve @Uilingi hariç kafa 1500 anasını satayım
Bonkör adam beya @erhanbey22 hak geçmesin şu destek veren arkadaşların bir listesini yaparsmısın sana zahmet 2 kişi çekilşsiz demiştim 3 kişiye 20 tl atalım sen ve @Uilingi hariç kafa 1500 anasını satayım
nasıl 1500 başkan bize de dağıtsan 1500 ise yinede sen bilirsinya @erhanbey22 hak geçmesin şu destek veren arkadaşların bir listesini yaparsmısın sana zahmet 2 kişi çekilşsiz demiştim 3 kişiye 20 tl atalım sen ve @Uilingi hariç kafa 1500 anasını satayım
sadece yorum yazanları mı koyalım listeye nasıl yapalım bende hiç yapmadım acemisiyizya @erhanbey22 hak geçmesin şu destek veren arkadaşların bir listesini yaparsmısın sana zahmet 2 kişi çekilşsiz demiştim 3 kişiye 20 tl atalım sen ve @Uilingi hariç kafa 1500 anasını satayım
sen listeyi yaparmısın o zamanÇekilişi sadece admin ve modareatörler yapıyor abi @Scorfield @baskan @Daimon bakar mısınız
çekiliş önemli değil reis kazancın bol olsun arkadaşları düşünmen çok güzel kazandığını arkadaşlara veriyorsun bravo kazancın daim olsun inşya @erhanbey22 hak geçmesin şu destek veren arkadaşların bir listesini yaparsmısın sana zahmet 2 kişi çekilşsiz demiştim 3 kişiye 20 tl atalım sen ve @Uilingi hariç kafa 1500 anasını satayım