- 48,743
- 53,285
- 113
Ben herseyi beklerim onlardan bazen fake hesapların paparalarına bakıyorum bizim papara olmasın aradaMerak ettim muhtemelen cogu fake ama adam 4-5 hesaba aynı papara vermişmidir. Üşenmesem bakardım![]()
Ben herseyi beklerim onlardan bazen fake hesapların paparalarına bakıyorum bizim papara olmasın aradaMerak ettim muhtemelen cogu fake ama adam 4-5 hesaba aynı papara vermişmidir. Üşenmesem bakardım![]()
Bizim papara olsun bizim hesaba gelir paraBen herseyi beklerim onlardan bazen fake hesapların paparalarına bakıyorum bizim papara olmasın aradadie
Shell in cekılişlerinde hep ismim olur diger adminlerinkinde hiç cıkmadım bugunde Shell yapmadı baktım kırdıkmı sansı DİE gene yokBizim papara olsun bizim hesaba gelir paraNe güzel.
Valla 300 kişi arasından dayak yiyecek 10 kişi secseler listenin basında oluruzShell in cekılişlerinde hep ismim olur diger adminlerinkinde hiç cıkmadım bugunde Shell yapmadı baktım kırdıkmı sansı DİE gene yok![]()
Aynen dogru dedinValla 300 kişi arasından dayak yiyecek 10 kişi secseler listenin basında oluruzÖdül olunca çıkmıyor
Gorusuruz dostNeyse bugun de mesaiyi bitirdikKahvaltımı edeyim de yatayım. Gorusuruz.