- 42,718
- 12,609
- 113
Dönsün sansDaha 50var be herşey bitmedi ama bitebilirde![]()
Dönsün sansDaha 50var be herşey bitmedi ama bitebilirde![]()
Gecmis olsun dostGeçmiş olsun bana kayıp bonusu alcam bişiler olursa yazarım. K bakmayın olmadı beyler
Canın saolsunGeçmiş olsun bana kayıp bonusu alcam bişiler olursa yazarım. K bakmayın olmadı beyler
vay aabiErhanım ben serdar tamerin abisi
Eyw Erhanım sen nasılsın. Gördüğün gibi düdüklenmeye devamvay aabinasılsın
Saglik olsun kayip bonusuyla en azindan ana parani kazansan bariGeçmiş olsun bana kayıp bonusu alcam bişiler olursa yazarım. K bakmayın olmadı beyler
biz bu işten medet umdukça bize müstehak abi maalesefEyw Erhanım sen nasılsın. Gördüğün gibi düdüklenmeye devam
Haklısın ben ne güzel bırakmıştım bulaştım yinebiz bu işten medet umdukça bize müstehak abi maalesef
Sans senle olaBeybolu ibiseviç bide Bi ark daha vardı kayıp bonusu ile bişey yapabilirsem aklımdasınız kardesler
Hocam sen parani kurtarmaya bak simdilikBeybolu ibiseviç bide Bi ark daha vardı kayıp bonusu ile bişey yapabilirsem aklımdasınız kardesler
Valla abi ya baya da oynamadın aslında sigara gibi bı kere bulastın mı bıraksanda ruyana giriyoHaklısın ben ne güzel bırakmıştım bulaştım yine![]()
Sen kaybını kurtar gerisi teferruat gece gece kotu kayip olduBeybolu ibiseviç bide Bi ark daha vardı kayıp bonusu ile bişey yapabilirsem aklımdasınız kardesler
Suan işim çok zor bakalım ne olcakHocam sen parani kurtarmaya bak simdilik
Ne varsa gitti beSen kaybını kurtar gerisi teferruat gece gece kotu kayip oldu
Hocam umarim daha bu oyuna bulasmasin ben gecen sene oynuyordum biraktim60kayıp aldım 120 olmustu paso kırmızı attı yıne 30kaldı