- 2,864
- 2,435
- 113
Göndermediğim kim kaldı
Orduluya atmıcaktın sadece baskasını alacaktınGöndermediğim kim kaldı
o kuponda gördük toteme başladıkilk mesajın arkadaşım rangers macında gelmişsin sadece totemciler alındı baştan beri hak adalet için. oyuzden
Ekli dosyayı görüntüle 56395
işte öncesiiçin çekildiği için alınmadın çogunluk öyle istedi.o kuponda gördük toteme başladık
Abı orduluyu cıkaracaktın baskaına atacaktınÇekişte çıkıpta parasını almayan varmı 4 kişiye göndermişim
Emeğine saglıkAdaletli olduguna inandım. Sorunsuz hallettik sevindim..Emeği geçenlere teşekkürler arkadaşlar..ödemede ulaştı şükür.. hayırlı sabahlr.
Açıklayınız ?Adaletli falan olmadı. Herkese hayırlı geceler
Ordulu yerine beni alsana kanka ben hep seni aldım cekilislerimdeÇekişte çıkıpta parasını almayan varmı 4 kişiye göndermişim
sorun değil dost kazananlara tebrikler süper forumumuz var ve inan burdaki her kes de çok karekterli insanlarişte öncesiiçin çekildiği için alınmadın çogunluk öyle istedi.
Ama ilk basta olan bırını alsa daha hakkanıyetli olurOrdulu yerine beni alsana kanka ben hep seni aldım cekilislerimde
Teşekkürler üstadım.sorun değil dost kazananlara tebrikler süper forumumuz var ve inan burdaki her kes de çok karekterli insanlar
Emre hak etti kral benceGöndermediğim kim kaldı
Ya benEmre hak etti kral bence
1 kişilik çekilişYa ben![]()
Genel olarak soyluyorum konu 20.30 da acilmis ve aradan rahat 5 saat gbi bir sure gecmis ornek kaplan02 arkadasimiz rangers macinda gelmis ve totemini yapmis bu arkadas isyerinde vardiyada dakika basi yorum durumunuda anlamiyirum en azindan konu acilisina yazilsin 5 saat suresince devamli yazacak arkadas cekilise katilabilir diye daha mantikli olurişte öncesiiçin çekildiği için alınmadın çogunluk öyle istedi.
Valla guzel olurdu1 kişilik çekiliş![]()