- 7,649
- 3,979
- 113
HARBİDEN HA ŞİMDİ FARKINA VARDIMDaha napalim dakika skoru önceden veriyoruz bu periyot sonucu 2-3 demiştik di mi![]()
HARBİDEN HA ŞİMDİ FARKINA VARDIMDaha napalim dakika skoru önceden veriyoruz bu periyot sonucu 2-3 demiştik di mi![]()
Buz hokeyi buz hokeyi al sana buz hukeyiHahahaha hadi bakalım arkadaşlar kazanayım kimseyi boş çevirmem emin olun
Yok yok yanmaz dostum30 dk işim var umarım hakkım yanmaz geleceğim 30 dk ya
BU FORUMDA KİMSENİN HAKKI YENMEZ DOST MERAK ETME30 dk işim var umarım hakkım yanmaz geleceğim 30 dk ya
Sirani bekler misin ? Sen yaptın sıra bendeDurum ne hemen ulas senden sonra ben roling yapayim tum heyacam dewam etsin forumda![]()
TamamS
Sirani bekler misin ? Sen yaptın sıra bendetamam miiiiki
Olan bizim kupona oldu deseneSanal taraftarlar arasında kavga çıkmış sanal polis olaylara müdahale ediyor![]()
Hedefe Ulaşalım alırsınGeldim umarım kazanırız 20 tl için kaç gündür etkinliklere katılıyorum bir şansımız gülmedi çevirdiğim bonus kuzu kuzu yatıyor
Yok olaylar yatıştırıcı da bu sefer de ev sahibinin konsol oyuncusunun konsolunda ki çarpı tuşu basmiyormus ona itiraz ediyor yeni konsol istiyorOlan bizim kupona oldu desene![]()
Al işte maçı bozdum hep senin yüzündenSanal taraftarlar arasında kavga çıkmış sanal polis olaylara müdahale ediyor![]()