- 18,766
- 12,939
- 113
55 tl oynuyor arada bana 15 50 kâr yaparsın okey anladın sendostlar ne diyosunuz fikirlerinizi alıyım seti alırsak satıyımı 150 de falan yoksa bekleyimi 205 alalım![]()
55 tl oynuyor arada bana 15 50 kâr yaparsın okey anladın sendostlar ne diyosunuz fikirlerinizi alıyım seti alırsak satıyımı 150 de falan yoksa bekleyimi 205 alalım![]()
Ev seti rahat alacak o kesin , maç bence 4. Seti de ev rahat alır gibi.dostlar ne diyosunuz fikirlerinizi alıyım seti alırsak satıyımı 150 de falan yoksa bekleyimi 205 alalım![]()
eskilerden kim kaldı hesabı heŞansımı yiyim 50 tl var hesabım da bastım bro kazanırsak beraber kazanalim o değilde ben buraya cok yatırım yapmışım sene 2016 diyor![]()
Ahahaha sen iste yeterki kankam55 tl oynuyor arada bana 15 50 kâr yaparsın okey anladın sen![]()
Adamsın bu forumda samimi bildiğim birkaç kişi var onlardansineskilerden kim kaldı hesabı he![]()
![]()
Biz degilmiyizAdamsın bu forumda samimi bildiğim birkaç kişi var onlardansineyvallah dostum
canımsın eywallahAdamsın bu forumda samimi bildiğim birkaç kişi var onlardansineyvallah dostum