55i gecseler bari laOyle konusmayin la kupon sikintida.kesmeyin bi yerlerinizi lazim olur
55i gecseler bari laOyle konusmayin la kupon sikintida.kesmeyin bi yerlerinizi lazim olur
58 tam cıkacak knk inanmıyonmu55i gecseler bari la
He valla costular.58i geciceklerCoştular coştularrrrr
66 cikti la seko bu sansla 500u koyarsin bugun.insallah koyarsinBiz bu malafatı boşuna riske etmedik
İnanmiyom58 tam cıkacak knk inanmıyonmu
İnanmalısın son periyot için söylemiştim ben bunuİnanmiyom
500 de gozum olsa yaparım amcaoglu ben bıraz acgozluyum bu mıktarları basan ben bana koyarmı 300 500 diyip sonra 20 tl ye muhtac kalanlardanım66 cikti la seko bu sansla 500u koyarsin bugun.insallah koyarsin
500 de gozum olsa yaparım amcaoglu ben bıraz acgozluyum bu mıktarları basan ben bana koyarmı 300 500 diyip sonra 20 tl ye muhtac kalanlardanım![]()
Yuh lan naptin mg ya.kardes kumar ossuruga benzer zorlarsan sicarsin tadinda birakmak gerek.bu yaptiklarini b3n mumkun degil yapmam.bu arada kupon geldi sayilir bence cek cek baska siteye atki kayip bonusu alma sansin olsun.500 de gozum olsa yaparım amcaoglu ben bıraz acgozluyum bu mıktarları basan ben bana koyarmı 300 500 diyip sonra 20 tl ye muhtac kalanlardanım![]()
Knk yeni konu açtı gelYuh lan naptin mg ya.kardes kumar ossuruga benzer zorlarsan sicarsin tadinda birakmak gerek.bu yaptiklarini b3n mumkun degil yapmam.bu arada kupon geldi sayilir bence cek cek baska siteye atki kayip bonusu alma sansin olsun.
Ben hala burdayimKnk yeni konu açtı gel
Tamam sen takıl Bi kaç saat burda 7 de uğrarım yanınaBen hala burdayim