Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Kasa 150 Hedef 500

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RealMadrid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,518
6,226
113
beyler dün çok kötü yatmıştık hatırlarsanız 3dk da 1 sayı bekliyorduk ondan sonra gece yine 1 sayıdan yattım inşallah bütün şanssızlığımızı dün kullanmışızdır bu geldi sayılır zaten 1 bahsimiz daha var sonrasında o da gelirse hedefe ulaşıyoruz

Muslera07

!.. Müdür ..!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,902
5,538
113
Vallahi iyi oldu ikl per inşallah 2 per satış olmaz

berkayb95

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,881
3,302
113
beyler dün çok kötü yatmıştık hatırlarsanız 3dk da 1 sayı bekliyorduk ondan sonra gece yine 1 sayıdan yattım inşallah bütün şanssızlığımızı dün kullanmışızdır bu geldi sayılır zaten 1 bahsimiz daha var sonrasında o da gelirse hedefe ulaşıyoruz
Bugün tutacak hedefe ulaşacaksın

Muslera07

!.. Müdür ..!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,902
5,538
113
Doğrudur dostum çok küfğr etmiştim

delisin61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,150
181
63
şanssızlıklar dünde kaldı kardeşim bugün bizlerle kazanıyorsun :)

RealMadrid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,518
6,226
113
bu ara beğenen ilk 20 kişi içinden takip edenlere dağıtım olacak şuan 20kişi beğenmiş bundan sonrası dahil edilmeyecektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...