- 2,978
- 762
- 113
Az çok dememek lazim çocuk var bizdehedefe ulaşırsak k2ranbol ve cenkkocak 2 nize vericem sizden başka kimse takip etmiyor malum bir sürü rolling var şuan 10tl az geldi
Az çok dememek lazim çocuk var bizdehedefe ulaşırsak k2ranbol ve cenkkocak 2 nize vericem sizden başka kimse takip etmiyor malum bir sürü rolling var şuan 10tl az geldi
Bende açıkçası maça bakıyordum neyse onlara vericekmissinhedefe ulaşırsak k2ranbol ve cenkkocak 2 nize vericem sizden başka kimse takip etmiyor malum bir sürü rolling var şuan 10tl az geldi
Gelecek totemdeyiz. Ozelden yazdım sana dostundenizli 3 0 yapmış aynı performansı 2.yarı arsenalden bekliyorum
maç başında favori taraf arsenal miydi yoksa ortada mıydı oranlar ? dep 4 sarı var kırmızıya dönse biri 2. gol net gelirde olay 3. golü de attırmakdenizli 3 0 yapmış aynı performansı 2.yarı arsenalden bekliyorum
son durum dostsöylediğim 2 arkadaş özelden yazsın bana @Shellac konu kilit dost kimse takip etmiyor
ayıp olmazsa kapat dost özelden 2 arkadaşla iletişimdeyimson durum dostnasıl yapalım devam mı
![]()
Tamamdır dost 2 Arkadaşa şans parası verdin kazancın daim olsun dost Konu Kilit.ayıp olmazsa kapat dost özelden 2 arkadaşla iletişimdeyim