- 2,603
- 1,360
- 113
Hazirmiyiz beyler @smtgs1905 kardesim sen ve @Hamit6363 cekilis disisiniz size ayriten gondericem diger bes kisi takip ve maci gelenlerden secicem....
bol şanslarrrHazirmiyiz beyler @smtgs1905 kardesim sen ve @Hamit6363 cekilis disisiniz size ayriten gondericem diger bes kisi takip ve maci gelenlerden secicem....
Varmi macinbol şanslarrr
bugun kötüyüm vermiyim totem yapsam daha iyiVarmi macin
Bol şansHazirmiyiz beyler @smtgs1905 kardesim sen ve @Hamit6363 cekilis disisiniz size ayriten gondericem diger bes kisi takip ve maci gelenlerden secicem....
Bol.sans karınca kardeşHazirmiyiz beyler @smtgs1905 kardesim sen ve @Hamit6363 cekilis disisiniz size ayriten gondericem diger bes kisi takip ve maci gelenlerden secicem....
olurrNeyse kimse mac vermiyor saat 20.00 yemekten sonra roling yapmaya basliyalim o zaman ne dersiniz ???? Maclarda cok olur diye dusunuyorum... herkes yemekte galiba
Broneboyci - Serp i MolotHazirmiyiz beyler @smtgs1905 kardesim sen ve @Hamit6363 cekilis disisiniz size ayriten gondericem diger bes kisi takip ve maci gelenlerden secicem....
Olur oylede olurNeyse kimse mac vermiyor saat 20.00 yemekten sonra roling yapmaya basliyalim o zaman ne dersiniz ???? Maclarda cok olur diye dusunuyorum... herkes yemekte galiba
Alamiyorum o maca kapaniyo ikide birBroneboyci - Serp i Molot
- Maç Toplamı (Normal Süre)
- Alt (7.5)
oran 1,45 oldu degmez zaten baskanAlamiyorum o maca kapaniyo ikide bir
1.7 almaya basladim olmadi bi turluoran 1,45 oldu degmez zaten baskan
Saol sende geldigine gore verin mac roling yapalimKardeşim adam olan her zaman kazanır . @abikarinca burda benim tek has adamimdir çok severim çekiliş lerde onu adi çıktımı kendime çıkmış gibi sevinirim . Ama burda bazı çakallar var onlara dikkat beyler