- 1,350
- 881
- 113
yav he he kuruscu dddTeneke diyen ağzını ve vs vs derdim de simdi gereksiz tartışmaya gerek yok kral sensin![]()
yav he he kuruscu dddTeneke diyen ağzını ve vs vs derdim de simdi gereksiz tartışmaya gerek yok kral sensin![]()
O zaman dumenden delikanlılık yapma kardeş yok 50 atardım ben sana vs diceksen cevabını hemen verdim yine vereyim bana gondercegine buradaki kardeslere pay et de delikanliliğini ispat etyokya buranın akıllısı sensın galıba teneke
Ne battım sana be kardeşim kuruşçuysam kuruşçuyum sana giren çıkan ne onu anlamadım?yav he he kuruscu ddd
Bana kuruscu diyen 10 TL kupon yapiyon bilader?yav he he kuruscu ddd
ben onuda yaptım gencosman d ama burdakı kurusculara zırnık koklatmamO zaman dumenden delikanlılık yapma kardeş yok 50 atardım ben sana vs diceksen cevabını hemen verdim yine vereyim bana gondercegine buradaki kardeslere pay et de delikanliliğini ispat et
Lan kalk yürü git gece gece sövdürcen kendine hadi kardeşim sana hayırlı gecelerben onuda yaptım gencosman d ama burdakı kurusculara zırnık koklatmam
aferımsımdı ıkıle senı kuruscu senıLan kalk yürü git gece gece sövdürcen kendine hadi kardeşim sana hayırlı geceler
Ulan gece gece işmisiniz anlamuyorumvarsa paran bas kazan kuruscu dd al 50 attım Ekli dosyayı görüntüle 55883
Sen ikile lan oğlum bak düzgün konuş banlanmasindan falan kopturucan kendine gece gece zaten şuan sovuyorum sayın validenin kulağı çınlıyor olabilir bir kontrol etaferımsımdı ıkıle senı kuruscu senı
yav tmm yazma susda bende yazmayımsen orda o maç gelmesın dıye dua et ddUlan gece gece işmisiniz anlamuyorum
tb de ddddaha sana ne deyımben
Ne diyon aqtb de ddd
dddNe diyon aq![]()
Hayırlı geceler ayak üstü bana dedin gitti 50neyse yatıyomben hadı kb ozur dılerımtmm
La eskisehirlilerin hepsi boyle suan eskisehirde yasiyorum 10 kisinin 8 tanesi beyinden sakat tamam sensin de susuyorlarNe diyon aq![]()