bana da giriş yaptım talep ettim verdi ne diyonuz yatırım yapsam öder mi kolpa var gibi duruyor ama millete ödemiş kafam karıştı 😁karebet üyeliğim var ikinci kez deneme bonusu tanımladı bana şimdi kolpa var sitede sakın yatırım yapmayın
Bana ödedi kral ben işim garanti olsun diye parayı 2500 yaptımbana da giriş yaptım talep ettim verdi ne diyonuz yatırım yapsam öder mi kolpa var gibi duruyor ama millete ödemiş kafam karıştı 😁
2500 yapınca noluyor 500 yatırıp 2 mi çekiyon bide ben eski üyeydim bonusu kullanmıştım 2.ye verdiBana ödedi kral ben işim garanti olsun diye parayı 2500 yaptım
öyle ödüyormu kanka detaylarda min max 1k yap 500 yatır 1 kat çevir min maks 2k çekim yazıyor öyle direk 2k yapıp yatırım yapınca çektiriyorsa alayımBana ödedi kral ben işim garanti olsun diye parayı 2500 yaptım
Aynen 500 yatırıp 2 çekiyosun geri kalan bakiye siliyolar çekimden sonra 15 dk da geldi bana ödeme2500 yapınca noluyor 500 yatırıp 2 mi çekiyon bide ben eski üyeydim bonusu kullanmıştım 2.ye verdi
Bana ödediler vallaöyle ödüyormu kanka detaylarda min max 1k yap 500 yatır 1 kat çevir min maks 2k çekim yazıyor öyle direk 2k yapıp yatırım yapınca çektiriyorsa alayım
Bir bitmediniz aw çocukları yaÇekim serii