Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Karakola Çağrılma Hk.

RaymondReddington

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,548
1,427
113
Hocam emin olun cezai ehliyet raporu çok zor ben adli plsuyatride yatarken bitane adam vardı uyuşturucu satiyomus ama bu adamı kullanmışlar adam zaten yüzde yüz hastaydı herkesin gözünde altına siciyor istiyor anne diyordu hepimizi o çocuğa bile rapor alamadı cezaevine gönderdiler bana bakma hocam benim evveliyatimda var psikiyatri hastalıklarım yani almak kolay değil hocam o raporu
Hahahaha o eleman cezadan yırtmak için yapmıştır emin ol.gerçek rahatsızlığı olanlar testlerde belli oluyor.sahte rapor almaya çalışanlar anketlerde çuvallıyor.o adamın alacağı ceza en kötü 15 sene o altına sıçmasın da ben mi sıçıyım

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,126
1,815
113
Hahahaha o eleman cezadan yırtmak için yapmıştır emin ol.gerçek rahatsızlığı olanlar testlerde belli oluyor.sahte rapor almaya çalışanlar anketlerde çuvallıyor.o adamın alacağı ceza en kötü 15 sene o altına sıçmasın da ben mi sıçıyım
Kral ama görsen sende dersin bu hasta diye okadar rol yapamaz bence hocam

RaymondReddington

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,548
1,427
113
Kral ama görsen sende dersin bu hasta diye okadar rol yapamaz bence hocam
Yapar 15 sene diyorum dile kolay ne adamlar var cinayetten yırtmak için deliye vuruyor kendini.sence anne diye ağlayıp zırlayan altına işeyen sıçan biri torbacılık yapabilir mi.mümkün değil.2025 yılındayız 2 tane cin gibi eleman eşya alacağı zaman birbirinini tokatlıyor o elemanı düz ovada skip elindeki bütün malzemeyi parayı gasp ederler dakikasında.kim ona güvenip torbacılık yaptırır

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,126
1,815
113
Yapar 15 sene diyorum dile kolay ne adamlar var cinayetten yırtmak için deliye vuruyor kendini.sence anne diye ağlayıp zırlayan altına işeyen sıçan biri torbacılık yapabilir mi.mümkün değil.2025 yılındayız 2 tane cin gibi eleman eşya alacağı zaman birbirinini tokatlıyor o elemanı düz ovada skip elindeki bütün malzemeyi parayı gasp ederler dakikasında.kim ona güvenip torbacılık yaptırır
Kral sende baya bilgilisin bu konularda bişey soracam kral ben büyük tuvaletimi yaptıktan sonra banyoda fiskiyeyle yıkıyorum şimdi diyceksin tuvalette niye yikamiyosun diye tuvalette yaptığımda kendimi pis hissediyorum sence bu hastalikmi

RaymondReddington

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,548
1,427
113
Kral sende baya bilgilisin bu konularda bişey soracam kral ben büyük tuvaletimi yaptıktan sonra banyoda fiskiyeyle yıkıyorum şimdi diyceksin tuvalette niye yikamiyosun diye tuvalette yaptığımda kendimi pis hissediyorum sence bu hastalikmi
Yani bence takıntı bu
Takıntı hastalık mı yoksa daha basit hali mi bilmiyorum.bu davranışın hayatını zorlaştırmıyorsa hastalık diyemeyiz.
He diyorsanki yüzeysel temizlik yapmıyorum bağırsaklara kadar temizliyorum diyorsan erkeklik hormonlarınla alakalı bir sorun olabilir diye düşünüyorum.yanlış anlama bu sadece bir tespit

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,126
1,815
113
Yani bence takıntı bu
Takıntı hastalık mı yoksa daha basit hali mi bilmiyorum.bu davranışın hayatını zorlaştırmıyorsa hastalık diyemeyiz.
He diyorsanki yüzeysel temizlik yapmıyorum bağırsaklara kadar temizliyorum diyorsan erkeklik hormonlarınla alakalı bir sorun olabilir diye düşünüyorum.yanlış anlama bu sadece bir tespit
Hocam takıntı ozaman dediğiniz gbi banyoda yıkayınca kendimi daha temiz hissediyorum hocam ondan dolayı

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,145
4,979
113
Maliye vergi dairesi zaman aşımı diyelim 10 yıl bir gün kala 1 lira yatırıyor tekrar 10 yıl uzatıyor devletle uğraşılmaz eninde sonunda tepene biner
Zaten devletin derdi para yani vergi parası bu nedenle o parayı ödemeye çalışacam umarım olay kapanır o zamanlar durumum iyi değildi derim gerekiyorsa fazlasıyla öderim İnşallah kurtarırım

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,790
1,441
113
Bu Antepliletin çoğu böyle bir işleri olur şallar dururlar sonra yaparım sonra giderim diye . Sanırım genetik