- 4,639
- 4,153
- 113
Başka bir olayın oldumu bundan sonra
bir de konu açmaya yüzü varmışBu surekli dagitim yapacam deyip yapmadiguna gire dolandiricklik sucudur yfgf
Seni cezaevine götüreceklerEvet 3 telefona el koymuslardı fakat karakoldaki memur dedi ki sabah gel eşya da al yanına giyecek yani seni hastaneye götürecegiz 10 gün doktor seni inceleyecek dedi o canımı sıktı işte
Vergi borcu sıkıntı çık şimdi git kanka adamı mikerler olayın aslını öğren hemen alamazlar zatenGümrük vergisinden dolayı kaçak telefon olayı ama yemin ederim bilgim yoktu kaçak olduğundan vergi borcu çıkmıştı
Ben dava açtım sana mahkemede görüşürüzArkadaşlar bakın dalga geçmeden net şekilde yazın zaten meşgul etmeden kapatacam konuyu
Karakola çağrıldığımız zaman 2 hafta sonra gitsek olur mu ?
6 yıl önce ki olaydan uyupta kapalı gözüküyor nasıl olur da geri çağırıyorlar
Komisere atar gider yap %50 discountu saplasın entepliiiiiiiii 👊🏼🤩2019 da telefon olayı varmış dedi duydum babama
Bu adam karakolu bile dolandirir dikkat edin
Açsa nolur ki nasıl saçmalamış doktor 10 gün incelicekmiş falan demiş polis 😆😆 ya şunu ciddiye alipta cevap vermeleri daha komikbir de konu açmaya yüzü varmış
Kardeş sen sorunlu musun seni sürekli uyarıyorlar caps lock açık yazma diye ısrarla aynı şeyi yapıp duruyorsunBAŞKA bir olayın ifadesi için çağirmışlardır.kapanan dosya sadece cinayet büro tarafından açılır.Yoksa cinayetmi işledin
KARDEŞ bi cümleyi vurgulamak için BÜYÜK yazabilirsin.Paragrafin tamamı büyük harflemi yazılmış sadece BAŞKA sözcüğünü BÜYÜK yazmışım.anlamissindir umarım DU YU ANDIRSTEND?Kardeş sen sorunlu musun seni sürekli uyarıyorlar caps lock açık yazma diye ısrarla aynı şeyi yapıp duruyorsun
Sen bu kafayla devam et bakalımKARDEŞ bi cümleyi vurgulamak için BÜYÜK yazabilirsin.Paragrafin tamamı büyük harflemi yazılmış sadece BAŞKA sözcüğünü BÜYÜK yazmışım.anlamissindir umarım DU YU ANDIRSTEND?
BEN acıklı bir şakayım dostumSen bu kafayla devam et bakalım
Adama neden yükleniyonuz size ne vermek için söz verdi.Vermemişse bi bildiği var demekki.Herkes herkese vermek zorunda degilAçsa nolur ki nasıl saçmalamış doktor 10 gün incelicekmiş falan demiş polis 😆😆 ya şunu ciddiye alipta cevap vermeleri daha komik