Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Karakol İfadeye Çağırdı

akasha

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
569
268
63
Terör dediler ise kumar oynadığını söylemesi kendi için iyi olur hatta bir avukat ile gitsin ifade vermeye. Çünkü soruşturma sonunda illa mahkeme olacaktır terör ile yargılanmak istemezdir
terör dedilerse kumar oynadıgını söylemeside kurtarmaz savcı karsı iddianamede sunu yazar kumar sitesine yatırdığı para terör üyelerine gönderildi diye , her türlü sorun o iş bence

eyalet32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,750
2,681
113
EVET BU GUN MAHKEMEYE CAGİRİLDİM HAKİM SORDU ZARARİN NEKADAR DİYE BEN ZARARİM YOK KİMLİGİM KULLANİLMİS SİKAYETCİYİM DEDİM BANA ARTİK GELMENE GEREK YOK DENDİ COCUK HACKERMİS İTİRAF ETMİS DOLANDİRDİGİ KİSİLER ZARARİNİ KARSİLİCAM FALAN DEDİ NOLUR BİLEMEM

Son düzenleme:

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,273
8,325
113
EVET BU GUN MAHKEMEYE CAGİRİLDİM HAKİM SORDU ZARARİN NEKADAR DİYE BEN ZARARİM YOK KİMLİGİM KULLANİLMİS SİKAYETCİYİM DEDİM BANA ARTİK GELMENE GEREK YOK DENDİ COCUK HACKERMİS İTİRAF ETMİS DOLANDİRDİGİ KİSİLER ZARARİNİ KARSİLİCAM FALAN DEDİ NOLUR BİLEMEM
geçmiş olsun sanık mıydın tanık mıydın bir de nasıl ifade verdin oynadığını kabul ettin mi detaylı yazsan ön ayak olur

eyalet32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,750
2,681
113
geçmiş olsun sanık mıydın tanık mıydın bir de nasıl ifade verdin oynadığını kabul ettin mi detaylı yazsan ön ayak olur
Dost bana pek söz hakkı doğmadı madur olarak ordaydim hakim bana sorduğu soru şu ne kadar zararın var dolandırıldığımi sandı galiba ben dedim benim kimliğim kullanilmis ben dolandırılmadim benim adım söz konusu hesabım kullanılmış dedim sikayetciyim dedim çocuk hacker gibi biseymis bana senin artık gelmene gerek yok dedi tamamdir dedi konuşmayı kapattılar orda davacı olanlar vardı başka taraftan bağlanan onlarda paralarını geri istedi IBAN istedi cocukda zararını karsilicam dedi herkesin ben dedim zararım yok sikeyetciyim bukadar başka bişe olmadı yani

ayhan1334

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,225
530
113
Kanka bu forumdan falan bahset anlat neler yaptığımızı hepimizi içeri alsınlar biraz kafa dinleyelim içerde 😀😀

Victorosimhen

SAMSUN55
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,198
5,042
113
Dost bana pek söz hakkı doğmadı madur olarak ordaydim hakim bana sorduğu soru şu ne kadar zararın var dolandırıldığımi sandı galiba ben dedim benim kimliğim kullanilmis ben dolandırılmadim benim adım söz konusu hesabım kullanılmış dedim sikayetciyim dedim çocuk hacker gibi biseymis bana senin artık gelmene gerek yok dedi tamamdir dedi konuşmayı kapattılar orda davacı olanlar vardı başka taraftan bağlanan onlarda paralarını geri istedi IBAN istedi cocukda zararını karsilicam dedi herkesin ben dedim zararım yok sikeyetciyim bukadar başka bişe olmadı yani
Ne hesabını çaldılar senin dost instgrammi