- 1,971
- 959
- 113
Bilişim suçlarında işi çözmek için falcıya gidiyorlar haklısın bilemeidm.İp adresine bakmıyorlar
Bilişim suçlarında işi çözmek için falcıya gidiyorlar haklısın bilemeidm.İp adresine bakmıyorlar
Geçmiş olsunBeyler karakoldan ifadeye cagirildim
Bir sahsin ustune bilgisi olmadan nays hesabi açılmış ve bir cok işlem yapılmış beni ilgilendiren konu ise benim kredi karti no ile kendi kartima para aktarilmaya çalışılmış ama aktarilmamis deneme olmuş sadece adamin herhangi zarari yok diye ifade vermis benim ifadenin fotosunu atiyorum bilgisi olan arkadaslar bilgilendirme yaparsa sevinirim benimle bu olayin kesinlik le alakasi yok nasil boyle bir sey olabiliyor
Ekli dosyayı görüntüle 781975
Dostum ceza alacaksin orası kesin insaAllah az ceza alırsınBeyler karakoldan ifadeye cagirildim
Bir sahsin ustune bilgisi olmadan nays hesabi açılmış ve bir cok işlem yapılmış beni ilgilendiren konu ise benim kredi karti no ile kendi kartima para aktarilmaya çalışılmış ama aktarilmamis deneme olmuş sadece adamin herhangi zarari yok diye ifade vermis benim ifadenin fotosunu atiyorum bilgisi olan arkadaslar bilgilendirme yaparsa sevinirim benimle bu olayin kesinlik le alakasi yok nasil boyle bir sey olabiliyor
Reis benim moneypay hesabım çalındı işlem yapıldı savcı ip adresine falan bakmadan benim ifademi suçtan sıyrılmaya yönelik olduğunu söyledi niye adamlar ip adresine baksa hesaptaki işlemleri benim yapmadığını anlarlar zaten ama ugrasmiyorlar sen kendin suçsuz olduğunu kanıtlamalisin aksi halde mahkeme senin Aleyhinde ugrasmiyorBilişim suçlarında işi çözmek için falcıya gidiyorlar haklısın bilemeidm.
Ne cezasi ya benim hesabıma gelen bir para yokki hani gelse ve o parayi kullansam tamam ama herhangi bir islem yok sadece aktarmayi denemislerDostum ceza alacaksin orası kesin insaAllah az ceza alırsın
Banka hesaplarını ticari amaçla kullandirtmak diye bir ceza var saçma ama bir avukatla beraber hareket etNe cezasi ya benim hesabıma gelen bir para yokki hani gelse ve o parayi kullansam tamam ama herhangi bir islem yok sadece aktarmayi denemisler
Kardeşim iyi okudun mu sen konuyu islem yapilan nays hesabi benim deil sadece o hesaptan benim kredi kartima para aktarilmaya çalışılmışBanka hesaplarını ticari amaçla kullandirtmak diye bir ceza var saçma ama bir avukatla beraber hareket et
Dostum ciddiye al bu konuyu işlem geçmişine bakacak devlet transferlere senin hesabına gelmiş olup olmaması önemli değil bu hesap seninki senin bukadarKardeşim iyi okudun mu sen konuyu islem yapilan nays hesabi benim deil sadece o hesaptan benim kredi kartima para aktarilmaya çalışılmış
Avukata danışmadan ifade verme dostBeyler karakoldan ifadeye cagirildim