Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Karakol İfade Hk.

BYTENNİS

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,710
410
83
Sonuçta benim hesabıma o şahıstan gelen bir para yok beyler sonucunu ne olur

emre45566

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,565
479
83
Geçmiş olsun dost kara para aklama yolları devamlı kendini yeniliyor

YELTAY

Tanınmış üye
Aktif Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,142
302
83
Bilgisi olmadan nasıl hesap açılmış telefon numarası istiyor açarken hadi diyelim telefonu buldular açtılar o zaman da hat sahibi yanar
Büyük ihtimalle adam hesabını sattı sonradan pişman oldu

Halilbirdi

Kafamda stres bastı be baba ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,145
309
83
Beyler karakoldan ifadeye cagirildim
Bir sahsin ustune bilgisi olmadan nays hesabi açılmış ve bir cok işlem yapılmış beni ilgilendiren konu ise benim kredi karti no ile kendi kartima para aktarilmaya çalışılmış ama aktarilmamis deneme olmuş sadece adamin herhangi zarari yok diye ifade vermis benim ifadenin fotosunu atiyorum bilgisi olan arkadaslar bilgilendirme yaparsa sevinirim benimle bu olayin kesinlik le alakasi yok nasil boyle bir sey olabiliyor

Ekli dosyayı görüntüle 781975
Geçmiş olsun

volkanatas444

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
268
158
43
Bir sahsin ustune bilgisi olmadan nays hesabi açılmış ve bir cok işlem yapılmış beni ilgilendiren konu ise benim kredi karti no ile kendi kartima para aktarilmaya çalışılmış ama aktarilmamis deneme olmuş sadece adamin herhangi zarari yok diye ifade vermis benim ifadenin fotosunu atiyorum bilgisi olan arkadaslar bilgilendirme yaparsa sevinirim benimle bu olayin kesinlik le alakasi yok nasil boyle bir sey olabiliyor

Dostum ceza alacaksin orası kesin insaAllah az ceza alırsın

bellisarius01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
328
160
43
Bilişim suçlarında işi çözmek için falcıya gidiyorlar haklısın bilemeidm.
Reis benim moneypay hesabım çalındı işlem yapıldı savcı ip adresine falan bakmadan benim ifademi suçtan sıyrılmaya yönelik olduğunu söyledi niye adamlar ip adresine baksa hesaptaki işlemleri benim yapmadığını anlarlar zaten ama ugrasmiyorlar sen kendin suçsuz olduğunu kanıtlamalisin aksi halde mahkeme senin Aleyhinde ugrasmiyor

bellisarius01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
328
160
43
Ne cezasi ya benim hesabıma gelen bir para yokki hani gelse ve o parayi kullansam tamam ama herhangi bir islem yok sadece aktarmayi denemisler
Banka hesaplarını ticari amaçla kullandirtmak diye bir ceza var saçma ama bir avukatla beraber hareket et

BYTENNİS

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,710
410
83
Banka hesaplarını ticari amaçla kullandirtmak diye bir ceza var saçma ama bir avukatla beraber hareket et
Kardeşim iyi okudun mu sen konuyu islem yapilan nays hesabi benim deil sadece o hesaptan benim kredi kartima para aktarilmaya çalışılmış

volkanatas444

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
268
158
43
Kardeşim iyi okudun mu sen konuyu islem yapilan nays hesabi benim deil sadece o hesaptan benim kredi kartima para aktarilmaya çalışılmış
Dostum ciddiye al bu konuyu işlem geçmişine bakacak devlet transferlere senin hesabına gelmiş olup olmaması önemli değil bu hesap seninki senin bukadar

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,073
1,782
113

Avukata danışmadan ifade verme dost