- 38,715
- 37,629
- 113
Hayallerimi çaldın dost bunun affı yok ,Tütün iç tütün paketi bırak her türlü ciğer soluyor zaten
Hayallerimi çaldın dost bunun affı yok ,Tütün iç tütün paketi bırak her türlü ciğer soluyor zaten
Valla Santa fe gelir dedim MLS zaten 2,5 ligi Fas konusunda da 2-2 bitecek hala inanıyorum onaHayallerimi çaldın dost bunun affı yok ,basacaktim 1.50 orana tek maç cokacaktin bu nedir dost
![]()
Sonuç olarak sigarasıziz dost o gelse bile çekim sekizde idi maksat biran önce sigara almaktı ,Valla Santa fe gelir dedim MLS zaten 2,5 ligi Fas konusunda da 2-2 bitecek hala inanıyorum ona
Öyle oldu ama belli olmaz basket hala devam ediyorSonuç olarak sigarasıziz dost o gelse bile çekim sekizde idi maksat biran önce sigara almaktı ,ben rol yapacaksın sandım kombine deseydin hiç hayal kurmazdik zaten neyse sağlık olsun sanada faydası olmadı bizede
1.50 ne verecek uykusuz kaldığına değmez kumar oynadığına değmez psikoloğa giderim bırakırım daha iyi 🤣Hayallerimi çaldın dost bunun affı yok ,basacaktim 1.50 orana tek maç cokacaktin bu nedir dost
![]()
Geçmiş olsun reis 🔐