- 6,145
- 4,278
- 113
Dur heleHay babasinin dusmanlarini eve alt oynadim 82.5 kesin geldi diye bekledigim kupon 30 saniyede iki 3 luk attı direk uste cekti maciEkli dosyayı görüntüle 858500
Dururlar bunlar bol şansHay babasinin dusmanlarini eve alt oynadim 82.5 kesin geldi diye bekledigim kupon 30 saniyede iki 3 luk attı direk uste cekti maciEkli dosyayı görüntüle 858500
Nezman dedim onu birsuru konum var kupon paylasimim karistirma slotu nadir oynarim demisimdirHani hayatında spor oynamadıydın ya kanka
Betgit konusunda öyle demişsin gibi hatırladım dostumNezman dedim onu birsuru konum var kupon paylasimim karistirma slotu nadir oynarim demisimdir
Eve 82.5 alt oynadim bi basketle yatcaz simdiLose geçmiş olsun
Dep atarsa savunup altta kalabilirEve 82.5 alt oynadim bi basketle yatcaz simdi
Yok orda slot bonusu aldim dedim 100de10 masa tenisi oynamam dedim oynamadimda hic anlamamdaBetgit konusunda öyle demişsin gibi hatırladım dostum
AnladımYok orda slot bonusu aldim dedim 100de10 masa tenisi oynamam dedim oynamadimda hic anlamamda
Bol şansHay babasinin dusmanlarini eve alt oynadim 82.5 kesin geldi diye bekledigim kupon 30 saniyede iki 3 luk attı direk uste cekti maciEkli dosyayı görüntüle 858500
Bol şansHay babasinin dusmanlarini eve alt oynadim 82.5 kesin geldi diye bekledigim kupon 30 saniyede iki 3 luk attı direk uste cekti maciEkli dosyayı görüntüle 858500