- 5,897
- 4,099
- 113
Bol şanslar sağlam toteme geldimDunden beri bi olu topragi var atamadik yaptigim tum kuponlar kayip
Dep 79.5 alt
Ekli dosyayı görüntüle 798587
Bol şanslar dep bugün iyi gibi umarım yanılırimDunden beri bi olu topragi var atamadik yaptigim tum kuponlar kayip
Dep 79.5 alt
Eyv kanka eve 88 den alt almadik depe alalim ev icinden geccek zaten dedik olana bak 😀Bol şanslar sağlam toteme geldim
Bol şanslar dostDunden beri bi olu topragi var atamadik yaptigim tum kuponlar kayip
Dep 79.5 alt
Normalde ev iyi ama benim yuzumden 10 mac oynasa kaybetmeyecegi takimdan fark yiyorBol şanslar dep bugün iyi gibi umarım yanılırim
Yinede 3 dk da 4 sayı atmışlar bu kupon gelirEyv kanka eve 88 den alt almadik depe alalim ev icinden geccek zaten dedik olana bak 😀
Umarım gelir. Bi siteden bonustan çıkan kazancı bu maç 2. Çeyrek 2 demiştim yanına eklediğim yatırdıNormalde ev iyi ama benim yuzumden 10 mac oynasa kaybetmeyecegi takimdan fark yiyor
İyi cesaret kankaUmarım gelir. Bi siteden bonustan çıkan kazancı bu maç 2. Çeyrek 2 demiştim yanına eklediğim yatırdı
Aga ben anlamadim her topu yedi hayor amac ne bu takim bunlari zaten yemezEv sağlam defans yapar mecbur kazanmak için
Son per belli olur ev seri bulursa havaya girerAga ben anlamadim her topu yedi hayor amac ne bu takim bunlari zaten yemez