Bol şanslarMaç yokki saat 1 e kadar
Bol şanslarMaç yokki saat 1 e kadar
allah muhammed tüm peygamberler adına holigana atma, cenabet site
Saol reisbol şans
Saol kralBol şanslar
Bol sans Kara.Saol kral
Bol şans karaMaç yokki saat 1 e kadar
Valla ben birşey yapmadım boş şans dilemeye gelmiştim 😂Lan kara lan kara geldi benim konuya orası bile karıştı nedir senden çektiğimiz
Hedef 5 mBol sans Kara.
Totalde kasa 500 k oldumu
Saol kankaBol şans kara
Hadi bakalım 😀Hedef 5 m
5mden sonra kumarı bırakıp arazi olma işi miHedef 5 m
50m de olsa bırakmam reis 😂 mesele para değil zevk alıyom5mden sonra kumarı bırakıp arazi olma işi mi
atlanta tüm çeyrekleri kazanır, ona göre oyna @Kara4733Hedef 5 m
Sexten bile zevkli mi geliyor anlamadim50m de olsa bırakmam reis 😂 mesele para değil zevk alıyom
350 k yi gördüğüm an ben bırakırım hocam ama hiç göremicem biliyorum😂50m de olsa bırakmam reis 😂 mesele para değil zevk alıyom
Sallama bukez de rahatlıktan oynarsın350 k yi gördüğüm an ben bırakırım hocam ama hiç göremicem biliyorum😂
2.8m gördüm en son ocak 2025 de görmeden önce hedefim 100kydı 1 gecede yaşandı bitti saygısızca350 k yi gördüğüm an ben bırakırım hocam ama hiç göremicem biliyorum😂
Al benden de o kadar amaçsız oynayıp duruyorum50m de olsa bırakmam reis 😂 mesele para değil zevk alıyom
En azından kendimi temize çekmiş halde oynarim borç yapmam artıkSallama bukez de rahatlıktan oynarsın
Hepsi tekrar kumarda mi gitti dost değerlendirdin mi2.8m gördüm en son ocak 2025 de görmeden önce hedefim 100kydı 1 gecede yaşandı bitti saygısızca