- 19,006
- 8,060
- 113
Ben shooterden bahsediyorumBence kim şaşkın dön bı konunun başına kupona bak istersen dostum
Ben shooterden bahsediyorumBence kim şaşkın dön bı konunun başına kupona bak istersen dostum
Bilip bilmeden konuşuyorsunuz konuya gelip daliyorsunuz balıklama bir şekilde ne yaptiginizida bilmiyorsunuz vallahiAlt oynamış şaşkın
Ben bir şey demedim dost kendime takılıyorum buradaBilip bilmeden konuşuyorsunuz konuya gelip daliyorsunuz balıklama bir şekilde ne yaptiginizida bilmiyorsunuz vallahi
@Shooter34 konunun sahibi değilki sen baskasinin konusunda başka dostumuzun kuponunu takip ediyorsun konu sahibi 43.5 üst oynamış kuru diyorsun adama ayıp olur 70 bin lira veriyor kuponuBen shooterden bahsediyorum
Pardon kanka sendenmi alıntı yaptım çok pardonBen bir şey demedim dost kendime takılıyorum burada
Kanka sen mümkünse benim konulara gelme sevgiler.Kanka kazanırsa çekim verip ardına yeni yatırımla rol mi yapıcaz
Yok dost takılıyorumPardon kanka sendenmi alıntı yaptım çok pardon
Benim konu başından haberim yoktur.@Shooter34 konunun sahibi değilki sen baskasinin konusunda başka dostumuzun kuponunu takip ediyorsun konu sahibi 43.5 üst oynamış kuru diyorsun adama ayıp olur 70 bin lira veriyor kuponu
Yok kanka sana birşey demedim ben 😊Sakin ol kanka ben bu konudaki kupon yattı sandım ondan geldim yeni konu açmadım şimdi gidicem yeni açmaya
Aynen kızma adama farketmemiş dost gidicez şimdi sende gelirsin @tom4175 ahahaBenim konu başından haberim yoktur.
O zaman konuyu dağıtmayalim 🙂Benim konu başından haberim yoktur.
Ulaaa kızmadım 😂😂🤣 adama ayıp olur dedim kötü birşeymi dedim 🙂😊Aynen kızma adama farketmemiş dost gidicez şimdi sende gelirsin @tom4175 ahaha
Konu içinde rolling yapılması saçma zaten shooter çık konudanO zaman konuyu dağıtmayalim 🙂