- 865
- 1,773
- 93
EyvallahBu gelsin hele siktir et sözü kanka 😎
EyvallahBu gelsin hele siktir et sözü kanka 😎
Usta nerden izliyorsunuz bende izlemek istiyorum
Ins ben pek zannetmiyorum ben birakmadiysam bu ileti kimse kolay kolay bırakmaz milyon kaybedip tekrar küpcu dükkanına geri donduk puahaÇok şey
@sinansrml63 yardımcı ol arkadaşa puahaUsta nerden izliyorsunuz bende izlemek istiyorum
Usta nerden izliyorsunuzu4 dk var 96
Gelsin bu sana da yaptıralım hadi ama yeter bu tur başka kimse yok kendinden eminsin güvendim sana gelirse sende varsın bu turBuranin en kıdemlisi benim dost bi beni secmedin msj ve tepkime sayısına bak istersen puaha
Usta nerden izliyorsunuz bende izlemek istiyorum
O senin amcıklığın (2,7m parayı 1 gecede piç eden ben) ahahhahah 🤣🤣🤣Ins ben pek zannetmiyorum ben birakmadiysam bu ileti kimse kolay kolay bırakmaz milyon kaybedip tekrar küpcu dükkanına geri donduk puaha
XhamstercomUsta nerden izliyorsunuz bende izlemek istiyorum
Kanal olarak yayın yokmuNesine kanka 😅
Kral küfür mi istiyorsunXhamstercom
Dun açıp zafer turu attık dost haberin yokmu bi rol açtım 5 6 kişiye odul attim sen yenisin herhalde beni tanıman lazimdi puaha kesene bereketGelsin bu sana da yaptıralım hadi ama yeter bu tur başka kimse yok kendinden eminsin güvendim sana gelirse sende varsın bu tur
Bekle gelsin kupin ben roll yapinca kazanirsam sana yaptiracam sözKral küfür mi istiyorsun
Tamam ustaBekle gelsin kupin ben roll yapinca kazanirsam sana yaptiracam söz