Bırakıcam son deneme sonrası sadece maç önü kupon yapacağımO isler ole olmuyor kanka bırakamazsın
Hadi inşallah bol şans kanka6,25 ten Fransa ms2 alındı 🎈🎈
Tmm kralGelirse sana yaptıralım dost cekip başka siteye atacam
Sen ilk basta kendi paranla rol ac sonra millet sana atar puahahBana ilk rolümü yaptır milli et beni dost
😅😅😅😅 Kanka valla 3 4 kişiye yaptırırım bu gelirse çekip tekrar yatıracam bonus almak içinSinan da seçildi yokmu artıran
Ahhhh ne yak yak 🚬Sen ilk basta kendi paranla rol ac sonra millet sana atar puahah
Ne değişiyor pekiBırakıcam son deneme sonrası sadece maç önü kupon yapacağım
Sen ilk basta kendi paranla rol ac sonra millet sana
Olsa açarım
Erhana yaptır o gidip 250 lirayı 4 turda 15 bin yapar kanka 🤣🤣🤣😅😅😅😅 Kanka valla 3 4 kişiye yaptırırım bu gelirse çekip tekrar yatıracam bonus almak için
Valla kanka bakalım bu gelsin bi sonraki adımda bakarızBana ilk rolümü yaptır milli et beni dost
Çok şeyNe değişiyor peki
Eyvallah kralValla kanka bakalım bu gelsin bi sonraki adımda bakarız
Buranin en kıdemlisi benim dost bi beni secmedin msj ve tepkime sayısına bak istersen puaha😅😅😅😅 Kanka valla 3 4 kişiye yaptırırım bu gelirse çekip tekrar yatıracam bonus almak için
Kanka bakalım 3 4 kişiye söz verdik bu turdaErhana yaptır o gidip 250 lirayı 4 turda 15 bin yapar kanka 🤣🤣🤣
Bu gelsin hele siktir et sözü kanka 😎Kanka bakalım 3 4 kişiye söz verdik bu turda