en son 40 koydun sonra ne oldıMahkeme onayına kaldı brocan forumdan uzaklaşır yada 10-20 k kupon paylaşır çıkarım 🙏
en son 40 koydun sonra ne oldıMahkeme onayına kaldı brocan forumdan uzaklaşır yada 10-20 k kupon paylaşır çıkarım 🙏
O ortak tı zaten icra için yetmedi çocuk 12 bin daha geri gönderdi 2000 harici 100-200 derken bir dünya yine yardımcı oldum ama forumda çok şerefsiz var iyilikten anlamayan dediğim olay kumar değil miras gardaşımen son 40 koydun sonra ne oldı
Senin paran oldumu sen bana at en sağlam kisi benim puhhaaO ortak tı zaten icra için yetmedi çocuk 12 bin daha geri gönderdi 2000 harici 100-200 derken bir dünya yine yardımcı oldum ama forumda çok şerefsiz var iyilikten anlamayan dediğim olay kumar değil miras gardaşım
Gelirse sana yaptıralım dost cekip başka siteye atacamBundan sonraki gelirsr senle beni koyariz listeye hepimiz kazanak
Ayıpsın kanka net bir şekilde canlı ve slot bıraktım son bir kere roll deneyeceğim daha yok bitti benim için seviliyorsun 🖖🖖Senin paran oldumu sen bana at en sağlam kisi benim puhhaa
O isler ole olmuyor kanka bırakamazsınAyıpsın kanka net bir şekilde canlı ve slot bıraktım son bir kere roll deneyeceğim daha yok bitti benim için seviliyorsun 🖖🖖
Bana ilk rolümü yaptır milli et beni dostGelirse sana yaptıralım dost cekip başka siteye atacam
Sinan da seçildi yokmu artıranGelirse sana yaptıralım dost cekip başka siteye atacam