- 34,150
- 19,936
- 113
Yok ya geçende konuda 7 kişiydik 6 kişiye yaptırdı bana yaptırdı o İngiltere alt lig takımı arkadaş. Üç gün sonra rolümüze denk gelirSana yaptirilsin diye baska konuda bastirdim bulamadin mi parolapara
Yok ya geçende konuda 7 kişiydik 6 kişiye yaptırdı bana yaptırdı o İngiltere alt lig takımı arkadaş. Üç gün sonra rolümüze denk gelirSana yaptirilsin diye baska konuda bastirdim bulamadin mi parolapara
Rol değil diyor rol acmis adam neyse dağıtıyor yinede laf etmek yakışmaz bize sansi bol olsunsahur vakti gelelim biz sıra gelir![]()
Kanka şans ama oynama boşverReis 150 k kazanmak için kaç k yatırım lazım senin gibi oynayarak bence iyi kazançlar yakalıyorsun sanki
Puhahaa nasip insllah eskisi gibi devamlo vurirsun dostYok ya geçende konuda 7 kişiydik 6 kişiye yaptırdı bana yaptırdı o İngiltere alt lig takımı arkadaş. Üç gün sonra rolümüze denk gelir
Alip dagitmayanlar gibi degil en azindanRol değil diyor rol acmis adam neyse dağıtıyor yinede laf etmek yakışmaz bize sansi bol olsun
Reis gelirse sana da yaptıralım herkes seni istiyor 😀Yok ya geçende konuda 7 kişiydik 6 kişiye yaptırdı bana yaptırdı o İngiltere alt lig takımı arkadaş. Üç gün sonra rolümüze denk gelir
Reis daha hedefe ulaşılmadı extra bir kaç kişiye yandan rol yaptırdımNeyse konu sahibi bizi iplemedi şansın daim olsun der uzarız 3-4 güne herkes doluşacak bana zaten kendinize iyi bakın 👋👋
Yes bee işte buReis gelirse sana da yaptıralım herkes seni istiyor 😀
Yanlış açıldı kanka herhalde kupon paylaşım açmıştım bu geldi gelirse dağıtım da olacak amaRol değil diyor rol acmis adam neyse dağıtıyor yinede laf etmek yakışmaz bize sansi bol olsun
Gardasim be sürekli forumda görürüm seni güzel bir kardessin ama aleni bir şekilde birşey yazıp çizdiğimiz yok içinden gelmiş beni yazmış gelirse inşallah roll güzel sonuçlanırsa gel roll açalım maçlarıda sen ver gelirse ödülün de fazlasını sen al kardeşim gözü olanın gözü çıksınBir tek toma herhalde aleni yazmak lazım artık nolur bana da yaptır diye 🤣
Kesene bereket dost isyan değil yanlış anlaşılmasın sana bir sitem değil 👍Reis daha hedefe ulaşılmadı extra bir kaç kişiye yandan rol yaptırdım
Doncaster kesin 🤣🤣🤣🤣Yok ya geçende konuda 7 kişiydik 6 kişiye yaptırdı bana yaptırdı o İngiltere alt lig takımı arkadaş. Üç gün sonra rolümüze denk gelir
Kurtaran 😁Doncaster kesin 🤣🤣🤣🤣
İnşallah @sinansrml63 kanka gelsin hep beraber kazanalim
3-4 güne oarayı buluyor kusun kingNeyse konu sahibi bizi iplemedi şansın daim olsun der uzarız 3-4 güne herkes doluşacak bana zaten kendinize iyi bakın 👋👋
İyi ağladık da ismimiz yazıldıysa kupon gelmiyor geneldeReis gelirse sana da yaptıralım herkes seni istiyor 😀
O sadece bu konudan kaynakli degil @Marley15 dost 4 5 konudur aynı muhabbet oldu ona sıkıldı canıGardasim be sürekli forumda görürüm seni güzel bir kardessin ama aleni bir şekilde birşey yazıp çizdiğimiz yok içinden gelmiş beni yazmış gelirse inşallah roll güzel sonuçlanırsa gel roll açalım maçlarıda sen ver gelirse ödülün de fazlasını sen al kardeşim gözü olanın gözü çıksın
Bol sans o zmanYanlış açıldı kanka herhalde kupon paylaşım açmıştım bu geldi gelirse dağıtım da olacak ama