- 20,590
- 12,431
- 113
Karar senin bozmam seni yaparım dersen yap dostum ne olursa olsun seviyorum ben seni ♥Dost benim yerime geçebilirsin istersen
Karar senin bozmam seni yaparım dersen yap dostum ne olursa olsun seviyorum ben seni ♥Dost benim yerime geçebilirsin istersen
Sıkıntı yok @Kara4733 dost içinde uygunsa buyur kardeşimKarar senin bozmam seni yaparım dersen yap dostum ne olursa olsun seviyorum ben seni ♥
2 adım atar kazanırsa sana 500 2 kişiye 250 sallarım o zaman şimdiden belirteyim boş yapan olmasın dostumSıkıntı yok @Kara4733 dost içinde uygunsa buyur kardeşim
Ustalar çok anlamıyorum ama gelmicek gibi anlamadığım içindir inşSıkıntı yok @Kara4733 dost içinde uygunsa buyur kardeşim
Doğmamış çocuğa don biçmeyelim 152 olsun maçta hele2 adım atar kazanırsa sana 500 2 kişiye 250 sallarım o zaman şimdiden belirteyim boş yapan olmasın dostum
Hadi bakalım2 adım atar kazanırsa sana 500 2 kişiye 250 sallarım o zaman şimdiden belirteyim boş yapan olmasın dostum
Kanka gelsin ikiniz de yapın canınız sağolsunSıkıntı yok @Kara4733 dost içinde uygunsa buyur kardeşim
Son 31 çek
Kanka yok sende 2 kuruş alcan amq herkese dağıtma sonra benim gibi dağılırsınKanka gelsin ikiniz de yapın canınız sağolsun