- 9,002
- 4,060
- 113
sanada 1 adet gazoz sinancımÖdül 20 kisiye mutlu sonlu masaj parasi
sanada 1 adet gazoz sinancımÖdül 20 kisiye mutlu sonlu masaj parasi
akarÖdül 20 kisiye mutlu sonlu masaj parasi
Abi sabahciysan benim bayrağı sana teslim edeyimYasalda roll yapanida ilk gordm he 😁
oylemıyımdırSende kesin eskilerdensinde kim bilir kimsin
ben uyucam zaten sigaram bitti uyku basladı paraya ihtiyacı olan eder takip zaten. ha bak şu muzcu mesela uyumaz ederAdam suan rol bakiyesi bile göstermiyor basmista olabilir bu saatte 3 saat bu maçı takip edeni yarın kontrol edecem ve forumda iliskimi kesecem onlan az kendinize saygınız olsun beyler
8 e kadar maç takip edilmez zaten dostumuza yapacağımızı yaptık getirdik kuponuAdam suan rol bakiyesi bile göstermiyor basmista olabilir bu saatte 3 saat bu maçı takip edeni yarın kontrol edecem ve forumda iliskimi kesecem onlan az kendinize saygınız olsun beyler
Uyku geldiği an uyurum affetmem 🤣Adam suan rol bakiyesi bile göstermiyor basmista olabilir bu saatte 3 saat bu maçı takip edeni yarın kontrol edecem ve forumda iliskimi kesecem onlan az kendinize saygınız olsun beyler
bende aynı sekıl kacıyorum bol şanslar tekrardanUmarım bu kuponda gelir dost bol şansın olsun ben kaciyorum
Bol şans @Kara4733 sanabende aynı sekıl kacıyorum bol şanslar tekrardan
Belli değil düşünürüzödül ne karacım wonladıgın zaman acaba![]()
Yalnız bırakma bızı dost@Kara4733 Dost milletin sabah işi var
1500 mesaj olmuş zaten
Bence biri liste alsın. Gelirse herkesin ibanı mevcut zaten. Bunu takip edene 200 fazla verirsin olur biter . Şu ana kadar takip edenlere yazık olur. İlk yarıya kadar buradayız 🤣