- 7,235
- 1,588
- 113
4-5 hculm daha olur
Maçın geldiği durumu görüyor musun dostum ? Yanlış anlama ama bu yüzden erken konuşmamak lazım dedim .
Knk hangi maça bakıyoz. Biraz geciktim bulamadım kuponuIlk 7 rolculer mumkun oldugunca en basindan olanlar ilk postaya girdi @Kara4733 bi posta daha becerebilirse bunlar haric yibe kalanlardan 7 kisi alinacak
@halil889* @dermany @Emnkaya3361 @Kemal34
@jakadal5252 @Arce75 @SnakeEyes
Evet her 2 adimda bi 7 kisi aliyor sende takipleyecen mi en sona koyak kilitleyecem sonraHer kupon için ayrı rolling mi oluyor
Aynen öyleMaçın geldiği durumu görüyor musun dostum ? Yanlış anlama ama bu yüzden erken konuşmamak lazım dedim .
Atlanta 5 kaldı iyKnk hangi maça bakıyoz. Biraz geciktim bulamadım kuponu
Hücum olur içine soksunlar hücum almadı sayı aldi4-5 hculm daha olur
şike şike gelecekMaçın geldiği durumu görüyor musun dostum ? Yanlış anlama ama bu yüzden erken konuşmamak lazım dedim .
Sinan en fazla ben takip ettim ilk gelenlerdenim beni ilk 7 ye almadın ne diyim 😂Evet her 2 adimda bi 7 kisi aliyor sende takipleyecen mi en sona koyak kilitleyecem sonra
3 kaldı laAtlanta 5 kaldı iy
Eyvallah knkAtlanta 5 kaldı iy
Reis sen her yazılana muhalif misinHücum olur içine soksunlar hücum almadı sayı aldi
İşte erken konuşmayın diyoruz olmuyor ne diyimGelmeme ihtimali var 🤣🤣
Maçı söylersen tabikiEvet her 2 adimda bi 7 kisi aliyor sende takipleyecen mi en sona koyak kilitleyecem sonra
53 kaldı la