- 14,423
- 4,754
- 113
Bol bol şanslar dostSeverim aşkı para lazım agss 😀 uğurlu sayımız ile de başlayalım
Bol bol şanslar dostSeverim aşkı para lazım agss 😀 uğurlu sayımız ile de başlayalım
Son per çok sayı çıkar bu mactaçok kaçırıyorlar çok
Onun ardından Denver 85 sayı atarina da 300k girdim son per altına sıçtı delirdim o gün zaten bahsetme dur zorla unuttuk hedef 500k idi -500k oldum 🤣önceki kuponda o depin 2 atış kaçırıp sonrasında 2 dakikayı boş geçirmesi ve 1 sayı atamaması hala aklımda![]()
o atışlardan biri gelip kupon gelseydi zaten yürür giderdin de şans olmayınca olmuyor bazenOnun ardından Denver 85 sayı atarina da 300k girdim son per altına sıçtı delirdim o gün zaten bahsetme dur zorla unuttuk hedef 500k idi -500k oldum 🤣
Kara zengin mi oldu uzun süre gelmedikSabırlıyız
Denverin MK 3. Çeyrek kazanır dedim 13-0 seri yemişOnun ardından Denver 85 sayı atarina da 300k girdim son per altına sıçtı delirdim o gün zaten bahsetme dur zorla unuttuk hedef 500k idi -500k oldum 🤣
Bol sansSeverim aşkı para lazım agss 😀 uğurlu sayımız ile de başlayalım
Şimideden tebrikler kuzenSeverim aşkı para lazım agss 😀 uğurlu sayımız ile de başlayalım
94 totem totemOnun ardından Denver 85 sayı atarina da 300k girdim son per altına sıçtı delirdim o gün zaten bahsetme dur zorla unuttuk hedef 500k idi -500k oldum 🤣