Allah'a emanetsin karaYarın görüşürüz beyler iyi geceler gece erken bitti bugün 😆
Allah'a emanetsin karaYarın görüşürüz beyler iyi geceler gece erken bitti bugün 😆
İyi maçlar var dedin gittin ne seçtin acele ileYarın görüşürüz beyler iyi geceler gece erken bitti bugün 😆
Sağlık olsun reis en azından son 3 dakika kala 1 sayı atmamazlık yapmadılarÜzdü dost
Kanka bu gece sağlam girecek gibi hissettim uyuyayımİyi maçlar var dedin gittin ne seçtin acele ile
Reis sen çok iyi birisin uyu dinlenSağlık olsun reis en azından son 3 dakika kala 1 sayı atmamazlık yapmadılar
Uzasa iyii olacaktı neyse canın sağolsun dostSağlık olsun reis en azından son 3 dakika kala 1 sayı atmamazlık yapmadılar
Uyu uyu dost açılma boşver.Kanka bu gece sağlam girecek gibi hissettim uyuyayım
Yat uyu reis yüklü basıyorsun üzer , üç beş değil yazıktır.Kanka bu gece sağlam girecek gibi hissettim uyuyayım
Yazık gerçekten yazıkKaram geçmiş olsun senin gönlün zengin elbet istediğinden fazlası olur bi dm bakarmısın
Bana bak seni ankaranın o bağlarına göm... Ceddin işin işinden çıksmaz her mesaja ne bilmeden ne diye yazıyorsun. FareeYazık gerçekten yazık
Sağlık olsun dostum 🔐