sonunda hak hukuk adalet beSponsor dağıtımcım @Kashima dağıtımda yardımcı olmak isteyen ona yazsın o daha iyi bilir o ne derse o ben onu sorumlu tutarım
Dağıtıma gectik mi sonunda dost 😂Sponsor dağıtımcım @Kashima dağıtımda yardımcı olmak isteyen ona yazsın o daha iyi bilir o ne derse o ben onu sorumlu tutarım
Kimler şimdi kanka listede.takipteydik baştan beri.senmi belirliycen listeyiSponsor dağıtımcım @Kashima dağıtımda yardımcı olmak isteyen ona yazsın o daha iyi bilir o ne derse o ben onu sorumlu tutarım
Benim aram yok onlan dost yoksa bende yardımcı olurdum ee 80 sayfa msj var kac kisi seçildiSponsor dağıtımcım @Kashima dağıtımda yardımcı olmak isteyen ona yazsın o daha iyi bilir o ne derse o ben onu sorumlu tutarım
Sorun yok diger adimlarda iyi liste tutarizKonuda 50 kişi var sanırım![]()
Listede varmıyız acaba reisSponsor dağıtımcım @Kashima dağıtımda yardımcı olmak isteyen ona yazsın o daha iyi bilir o ne derse o ben onu sorumlu tutarım
senin ki kara onun ki senden daha mı karaHoli senin yüzünden özel oran açmıyor 😀😀
Günün sonunda kazanç varsa iyidir dostTam degil dost giden kupon da oldu gelenlerde oldu
Oldum olasi cekik gözluleri severmSponsor dağıtımcım @Kashima dağıtımda yardımcı olmak isteyen ona yazsın o daha iyi bilir o ne derse o ben onu sorumlu tutarım
Ayarlanıyor sadece aktif kişiler yer alacakListede varmıyız acaba reis
BolsansDevam güzel gidiyorlar
Hadi BismillahDevam güzel gidiyorlar
Son maçta yoktum ondan öncesinde vardım.Konuda aktif kişiler belirleniyor aktif kişilere dağıtım olacak paratim üzerinden
DevamDevam güzel gidiyorlar
Altin vurusDevam güzel gidiyorlar
saplaDevam güzel gidiyorlar